Ser sidan konstig ut? Prova att uppgradera din webbläsare.
Ladda ner Chrome här (https://www.google.se/chrome/browser/desktop/)
Ladda ner Internet Explorer här (https://www.microsoft.com/sv-se/download/internet-explorer.aspx)

Jamón Serrano och melonsallad med moscatelvin och solroskärnor

Jamón Serrano och melonsallad med moscatelvin och solroskärnor
Category: Förrätter
Author: Paul Svensson
Servings: 2
Main ingredients
Ca 100 g lufttorkad skinka

Other ingredients
½ Galiamelon
½ Cantaloupemelon
100 g blandade småtomater
1 lime
5 kvistar koriander
3 msk olivolja
1 jalapeño, finhackad
4 msk solroskärnor
solrosolja 
1 dl Moscatel vin (sött starkvin)
salt
svartpeppar
2 msk tapenade
Cooking process
Spansk skinka med fräsch frukt

Skala och skiva båda melonerna tunt.
Skär ner tomater i grova bitar.
Marinera i limeskal, limesaft, koriander, olivolja och jalapeño.
Stek solroskärnor i solrosolja.
Slå på moscatelvin och låt koka in.
Salta och peppra lätt.
Arrangera melon, Serranoskinka och tomater på tallriken.
Strö solroskärnor över och fördela tapenade på samtliga tallrikar.

Skicka receptet via mejl:
Your message (click here):

Recipe search

Find recipes by using the card number, or search for free.



Restrict the search to:














SHOPPING CART

Shopping Cart is empty.