Skillnaden mellan Unlimited och Unlimited Plus är att Unlimited Plus också innehåller till exempel delikatesser, digitala tjänster och prenumerationer som har olika momssats. Kortet säljs därför med 0% moms, den beräknas istället i efterhand och betalas in av oss.

Gåvokort för varje tillfälle

Delicard är ett perfekt gåvokort att ge bort som ett tecken på uppskattning inför sommarens ledighet. Med Delicards sommarpresent kan du ge anställda och kunder en gåva med stora valmöjligheter. Det är också en utmärkt present till den som fyller år, gifter sig, tar examen, eller till någon du kort och gott håller kär. 

Företagsjulklappar till anställda och medarbetare kring jul är en fin tradition, och ett bra sätt att tacka för deras insatser under året som gått. Men det är inte alltid lätt att veta vad man ska ge. Du vill visa din uppskattning med en julgåva som mottagaren tycker om, men alla blir glada av olika saker.

 

Efter många, många år i arbetslivet kommer pensionen. Det är något som självklart måste firas! Oavsett om det är ens vän, kollega, mamma eller pappa så vill man gärna uppmärksamma detta nya skede i livet.

Att ge Delicard gåvokort som en incentive-gåva till anställda är ett utmärkt sätt att visa uppskattning och stärka motivationen. Det ger mottagaren friheten att välja en egen gåva ur ett brett sortiment av högkvalitativa produkter, vilket gör gåvan personlig och minnesvärd. Dessutom är det ett enkelt och tidseffektivt sätt för arbetsgivaren att hantera belöningar, utan att behöva oroa sig för logistiken kring inköp och distribution av fysiska produkter.

Att visa en kollega uppskattning när ett samarbete ska avslutas är självklart. Men det är inte alltid lätt att veta vad man ska ge som avtackningspresent. Med ett Delicard gåvokort blir det personligt samtidigt som mottagaren själv kan välja en fin present.

Så här enkelt är det att köpa gåvokort

Give step 1

Välj gåvokort

Våra gåvokort finns i olika prisklasser och med olika antal val för mottagaren. Köpta gåvokort kan alltid returneras inom giltighetstiden

Give step 2

Gör kortet personligt

Lägg till en hälsning och lägg in en logotyp/bild. För Unlimited kan du också välja framsida. Extra fina kuvert finns att välja till alla kort.

Give step 3

Välj mejl eller post

Du kan få alla kort levererade till dig eller skickade hem till respektive mottagare. Vill du att vi mejlar gåvokorten ordnar vi det också!