Ser sidan konstig ut? Prova att uppgradera din webbläsare.
Ladda ner Chrome här (https://www.google.se/chrome/browser/desktop/)
Ladda ner Internet Explorer här (https://www.microsoft.com/sv-se/download/internet-explorer.aspx)

Jamón Serrano och melonsallad med moscatelvin och solroskärnor

Jamón Serrano och melonsallad med moscatelvin och solroskärnor
Kategori: Förrätter
Recept: Paul Svensson
Portioner: 2
Huvudingrediens
Ca 100 g lufttorkad skinka

Övriga ingredienser
½ Galiamelon
½ Cantaloupemelon
100 g blandade småtomater
1 lime
5 kvistar koriander
3 msk olivolja
1 jalapeño, finhackad
4 msk solroskärnor
solrosolja 
1 dl Moscatel vin (sött starkvin)
salt
svartpeppar
2 msk tapenade
Gör så här
Spansk skinka med fräsch frukt

Skala och skiva båda melonerna tunt.
Skär ner tomater i grova bitar.
Marinera i limeskal, limesaft, koriander, olivolja och jalapeño.
Stek solroskärnor i solrosolja.
Slå på moscatelvin och låt koka in.
Salta och peppra lätt.
Arrangera melon, Serranoskinka och tomater på tallriken.
Strö solroskärnor över och fördela tapenade på samtliga tallrikar.

Skicka receptet via mejl:
Your message (click here):

Sök - Recept

Skriv in den råvara du vill hitta recept till.



Filtrera din sökning:














Kundvagn

Din kundvagn är tom.