Ser sidan konstig ut? Prova att uppgradera din webbläsare.
Ladda ner Chrome här (https://www.google.se/chrome/browser/desktop/)
Ladda ner Internet Explorer här (https://www.microsoft.com/sv-se/download/internet-explorer.aspx)

Indisk Curry med tigerräkor

Indisk Curry med tigerräkor
Kategori: Varmrätter
Recept: Paul Svensson
Portioner: 2
Huvudingrediens
Ca 400 g tigerräkor

Övriga ingredienser
1 blomkål, litet huvud
2 vårlökar
3 knippmorötter 
8 potatisar
5 msk svarta linser 

Till kryddningen
2 tsk kummin, hel
2 tsk koriander
1 tsk fänkålsfrö, hel
1 bit kanel
1 torkad chili
1 bit ingefära, finhackad
5 vitlöksklyftor, finhackade
½ dl vatten

Till räkorna
1 burk kokosmjölk, 400 g
salt och vitpeppar 
till garnering:persilja, slätbladig
2 lime
Gör så här
Koka varje grönsak (blomkål, vårlök, morot och potatis) för sig i saltat vatten.
Koka linser i lättsaltat vatten.
Rosta kryddorna hastigt i en torr stekpanna.
Slå i vatten och koka upp. 
Mixa 3 msk av detta tillsammans med kokosmjölk.
Koka upp kokosmjölk och kryddblandningen, låt sjuda i 15 minuter.
Sila och lägg i samtliga grönsaker, linser och delade räkor. 
Sjud 5 minuter och smaka av med salt och ev vitpeppar.

Servera med nyskuren persilja och pressad lime. 
Skicka receptet via mejl:
Your message (click here):

Sök - Recept

Skriv in den råvara du vill hitta recept till.



Filtrera din sökning:














Kundvagn

Din kundvagn är tom.