Ser sidan konstig ut? Prova att uppgradera din webbläsare.
Ladda ner Chrome här (https://www.google.se/chrome/browser/desktop/)
Ladda ner Internet Explorer här (https://www.microsoft.com/sv-se/download/internet-explorer.aspx)

Bocadillo Catalane med serrano

Bocadillo Catalane med serrano
Kategori: Förrätter
Recept: Paul Svensson
Portioner: 2
Huvudingrediens
200 g serranoskinka
1 burk tapenade, ca 120 g
1 burk inlagd paprika, ca 200 g
1 burk inlagd kronärtskocka, ca 200 g
Övriga ingredienser
Marinad
1 msk sherryvinäger
2 msk olivoljabocadillo

surdegsbaguette
frillicesallad, det går lika bra med annan sallad
havssalt
svartpeppar
Gör så här
Marinaden
Marinera kronärtskocka och paprika i vinäger och olivolja i fem minuter.

Bocadillon
Skär baguetten i portionsbitar och halvera dem.
Bred på tapenade, lägg på de marinerade grönsakerna, toppa med skinkan och salladen och lägg på den övre brödhalvan.

Om salladen
Frillicesallad eller krispsallad är en mild och krispig sallad, en korsning mellan isbergs- och frisésallad.
Skicka receptet via mejl:
Your message (click here):

Sök - Recept

Skriv in den råvara du vill hitta recept till.



Filtrera din sökning:














Kundvagn

Din kundvagn är tom.