Ser sidan konstig ut? Prova att uppgradera din webbläsare.
Ladda ner Chrome här (https://www.google.se/chrome/browser/desktop/)
Ladda ner Internet Explorer här (https://www.microsoft.com/sv-se/download/internet-explorer.aspx)

Julklappar till kunder och anställda

sommarpresent.jpg


Är det fantasilöst att låta mottagarna själva välja sina julklappar? Inte alls. Du garanterar istället att mottagaren får en present han eller hon blir glad av. Med Delicard väljer du gåvokort och mottagaren väljer sedan själv delikatess, köksprodukt eller snygg design för det dukade bordet.

Du behöver alltså inte fundera på om en lax är bättre än en hjortstek eller om vinglasen får stryka på foten för att chokladpralinerna verkar så goda. Alla får det som de gillar bäst! Korten finns i vanlig pappersform eller som mejl. Som företagare kan du självklart få din logotyp och en hälsning tryckt på varje kort – allt för att göra julklappen mer personlig.

Förslag på julklapp – Delicard Jul

Vi har en lång rad gåvokort som passar för olika högtider och olika mottagare. Som julklapp passar Delicard Jul extra bra. Vi har där samlat delikatesser som kan ställas direkt på julbordet samt vackra föremål som hör julen till. Kortet brukar vara en uppskattad gåva för de allra flesta, men titta gärna igenom alla gåvokort och se om du hittar något annat presentkort som passar dig och dina mottagare bättre.

 

Julklapp till företagets anställda

Företagspresenter till anställda och medarbetare kring jul är en fin tradition, men det är alltid en knepig uppgift att välja för den som är ansvarig. Du vill visa uppskattning och samtidigt ge bort något som mottagaren tycker om. Problemet är att alla på företaget är olika och därför uppskattar olika saker. Vid juletid är det därför många som väljer Delicard. Vi har försökt att komponera olika gåvokort där alla kan hitta en gåva som de blir glada av. Letar du julklappar till dina anställda kan vi alltså med största sannolikhet hjälpa dig.

Visa kunderna uppskattning

Har ditt företag kunder eller leverantörer är julen en fin tid att visa lite extra uppskattning. Det är ett bra sätt att skapa, bygga och behålla goda relationer. Visa att du bryr dig lite extra och hälsa kunderna God Jul och Gott Nytt År på ett snyggt och personligt sätt.

 

Gåvokort som julklapp till familj och vänner

Att köpa julklappar till familj och vänner kan vara ännu mer komplicerat och en riktig utmaning. Ofta funderar man på vad man ska ge någon som ”redan verkar ha allting”. Istället för att gå runt i julruschen och försöka hitta något som passar kan du köpa julklappen direkt på nätet. Oavsett vem det är – syster, bror, svärfar, moster, farmor eller en kompis – kommer Delicard fungera. Du kan luta dig tillbaka och njuta av att ha gett bort en julklapp som gick hem.

Beställ här

Kundvagn

Din kundvagn är tom.