Ser sidan konstig ut? Prova att uppgradera din webbläsare.
Ladda ner Chrome här (https://www.google.se/chrome/browser/desktop/)
Ladda ner Internet Explorer här (https://www.microsoft.com/sv-se/download/internet-explorer.aspx)

Julklappstips - Företagsjulklappar från Delicard

 

Är det fantasilöst att låta mottagarna själva välja sina julklappar? Inte alls. Du garanterar istället att mottagaren får en present han eller hon blir glad av. Med Delicard väljer du gåvokort och mottagaren väljer sedan själv delikatess, köksprodukt eller snygg design för det dukade bordet.

Du behöver alltså inte fundera på om en lax är bättre än en hjortstek eller om vinglasen får stryka på foten för att chokladpralinerna verkar så goda. Alla får det som de gillar bäst! Korten finns i vanligt pappersformat eller som digitalt presentkort. Som företagare kan du självklart få din logotyp och en hälsning tryckt på varje kort – allt för att göra julklappen mer personlig.

  • Julklappstips till anställda & kunder
  • Mottagaren får själv välja sin gåva
  • Enkelt att beställa & roligt att få!
 

Visa kunderna uppskattning med en julgåva

Har ditt företag kunder eller leverantörer är julen en fin tid att visa lite extra uppskattning. Det är ett bra sätt att skapa, bygga och behålla goda relationer. Visa att du bryr dig lite extra och hälsa kunderna God Jul och Gott Nytt År på ett snyggt och personligt sätt.

Har du kunder eller leverantörer som befinner sig utanför Sverige? Inga problem, med Delicard Nordic Design kan du skicka presentkort till alla EU-länder samt Norge och Schweiz. Frakt med DHL ingår i priset för presentkortet.

Delicard Merry Xmas – Julklappar till företag och kunder

Vi har en lång rad gåvokort som passar för olika högtider och olika mottagare. Som julklapp passar Delicard Merry Xmas extra bra. Vi har där samlat delikatesser som kan ställas direkt på julbordet samt vackra föremål som hör julen till. Som företagsjulklapp eller som julgåva till företagets kunder är Delicard Merry Xmas en uppskattad present som ger mottagaren möjlighet att välja mellan flera olika julklappar.

Liksom med flera av våra gåvokort finns möjligheten för mottagaren att skänka julklappen vidare till välgörenhet genom vårt samarbete med Barnfonden.

 

Julklapp till företagets anställda

Företagspresenter till anställda och medarbetare kring jul är en fin tradition, men det är alltid en knepig uppgift att välja företagsjulklappar för den som är ansvarig. Du vill visa uppskattning och samtidigt ge bort något som mottagaren tycker om. Problemet är att alla på företaget är olika och därför uppskattar olika saker. Vid juletid är det därför många som väljer Delicard. Vi har försökt att komponera olika gåvokort där alla kan hitta en gåva som de blir glada av. Letar du julklappar till dina anställda kan vi alltså med största sannolikhet hjälpa dig genom att erbjuda ett brett utbud av julklappar – allt från delikatesser till design och köksredskap. Beställ julklappar till företaget redan idag.

Gåvokort som julklapp till familj och vänner

Självklart är Delicard Merry Xmas även ett bra julklappstips även till dina nära och kära. Att köpa julklappar till familj och vänner kan vara ännu mer komplicerat och en riktig utmaning. Ofta funderar man på vad man ska ge någon som ”redan verkar ha allting”. Istället för att gå runt i julruschen och försöka hitta något som passar kan du köpa julklappen direkt på nätet. Oavsett vem det är – syster, bror, svärfar, moster, farmor eller en kompis – kommer Delicard fungera. Du kan luta dig tillbaka och njuta av att ha gett bort en julklapp som gick hem. Titta mer på de julklappar mottagaren kan välja mellan här.

 
Beställ här

Kundvagn

Din kundvagn är tom.