Ser sidan konstig ut? Prova att uppgradera din webbläsare.
Ladda ner Chrome här (https://www.google.se/chrome/browser/desktop/)
Ladda ner Internet Explorer här (https://www.microsoft.com/sv-se/download/internet-explorer.aspx)

Företagsjulklappar – välj gåvokort från Delicard

Är det fantasilöst att låta mottagarna själva välja sina julklappar? Inte alls. Du garanterar istället att mottagaren får den present han eller hon blir glad av. Mottagaren väljer själv present bland olika delikatesser, köksprodukter och snygg design. Du behöver därför inte fundera på om lax är bättre än hjortstek eller om vinglasen får stryka på foten för att chokladpralinerna verkar så goda.

 

Så beställer du gåvokort hos Delicard

Hos Delicard beställer du enkelt dina gåvokort. Du väljer vilket gåvokort du vill ha, och kan sedan få din logga tryckt på den tillsammans med en fin hälsning om du önskar. Korten kan beställas i vanligt pappersformat eller som digitalt presentkort. Mottagaren får sedan sin gåva levererad till närmaste utlämningsställe eller hem, allt beroende på om det är mat eller en hård produkt.

Vill du skicka ett gåvokort till någon utomlands? Inga problem, med Delicard Nordic Design kan du skicka presentkort till alla EU-länder samt Norge och Schweiz. Frakt med DHL ingår i priset för presentkortet.

Delicard Merry Xmas – gåvokort till jul

Vi har olika gåvokort som passar olika högtider och mottagare. Som julklapp passar Delicard Merry Xmas extra bra, både till anställda och kunder, men även till vänner och familj. Vi har där samlat delikatesser som kan ställas direkt på julbordet samt vackra föremål som hör julen till från välkända varumärken som till exempel Iittala och Rörstrand.

Precis som med flera av våra gåvokort så kan mottagaren även välja att skänka en julgåva till välgörenhet genom vårt samarbete med Barnfonden. Istället för att välja en produkt så skänker man bort sin julklapp i form av värdet på gåvokortet.

Julklappar som passar alla

Våra gåvokort passar att ge till både kunder, anställda eller till och med en nära vän eller familjemedlem. Vi har komponerat våra olika gåvokort så att vem som helst ska kunna hitta något som man gillar bland olika delikatesser, design och köksredskap.

Så fungerar det med avdragsgilla gåvor

Flera företag väljer att ge en gåva till kunder eller leverantörer för att visa lite extra uppskattning. Det är ett bra sätt att skapa, bygga och behålla goda relationer. Visa att du bryr dig lite extra och hälsa kunderna God Jul och Gott Nytt År på ett snyggt och personligt sätt.

Tacka dina anställda

Företagspresenter till anställda och medarbetare kring jul är en fin tradition, och ett bra sätt att tacka för deras insatser under året som gått. Men det är inte alltid lätt att veta vad man ska ge. Du vill visa din uppskattning med en gåva som mottagaren tycker om, men alla blir glada av olika saker. Då är Delicard ett perfekt alternativ där de själva får välja.

Julklappar till anställda är dessutom något som är avdragsgillt för dig som arbetsgivare, så länge summan inte överskrider 450 kronor (inkl moms men exkl frakt) per person.

Låt familj och vänner bestämma sin present

Delicard gåvokort passar inte bara kunder och anställda. Det passar även att ge till vänner och familj. Att köpa julklappar till familj och vänner kan vara minst lika komplicerat och en riktig utmaning. Ofta funderar man på vad man ska ge någon som ”redan har allting”. Istället för att gå runt i julruschen och försöka hitta något som passar, kan du köpa julklappen direkt på nätet. Oavsett vem det är – syster, bror, svärfar, moster, farmor eller en kompis – så passar gåvokort från Delicard perfekt.

 

Unlimited

Allt. Och lite till.

Pris från 360 kr

Helg

Väldigt snyggt och mycket gott.

Pris från 295 kr

Gourmet

Fyllt av goda smaker.

Pris från 275 kr

Inspiration

När budgeten är mindre.

Pris från 130 kr

Premium

Lite dyrare och lite finare

Pris från 690 kr

Nordic Design

Till kunder och vänner utomlands.

Pris från 675 kr


Beställ här


Kontakta vår kundtjänst

Har du frågor kring våra gåvokort och beställningar? Kontakta vår kundtjänst på kundservice@delicard.se eller 08-556 116 15.


Kundvagn

Din kundvagn är tom.