Ser sidan konstig ut? Prova att uppgradera din webbläsare.
Ladda ner Chrome här (https://www.google.se/chrome/browser/desktop/)
Ladda ner Internet Explorer här (https://www.microsoft.com/sv-se/download/internet-explorer.aspx)

Rätt gåva i 50-årspresent

Det är något speciellt med att fylla 50. Det är lite av en större händelse och då vill man ju gärna ge en present som känns personlig och genomtänkt till jubilaren. Med Delicard gåvokort kan mottagaren själv välja bland lyxiga presenter som är handplockade från välkända leverantörer och varumärken.

 

Så beställer du gåvokort hos Delicard

Hos Delicard beställer du enkelt dina gåvokort. Du väljer det kort du vill ha, och om du önskar kan vi även hjälpa dig att trycka en hälsning på kortet. Gåvokorten kan beställas i vanligt pappersformat eller som ett digitalt presentkort. Mottagaren väljer sedan själv sin gåva och får den levererad hem eller till sitt närmaste utlämningsställe.

Vill du skicka gåvokortet utomlands? Inga problem, med Delicard Nordic Design kan mottagaren lösa in kortet i alla EU-länder samt Norge och Schweiz. Frakt av gåvan med DHL ingår i priset för presentkortet.

50-årspresenter hos Delicard

Vad önskar sig en person som ska fylla 50? Han eller hon kanske redan har allt? Känns det knepigt att komma på något riktigt bra så är Delicard ett perfekt alternativ. Då får jubilaren själv välja.

Med ett brett sortiment av gåvort kan alla hitta något, oavsett om det är en man eller en kvinna som fyller år. Delicard gåvokort innehåller allt från designföremål, köksutrustning, och professionella redskap till glas, porslin och smakrika delikatesser. Det betyder att du kan ge bort tidlös design från till exempel Iittala eller Le Creuset, eller lyxiga godsaker som hummer, chokladpraliner och salami.

Hitta den perfekta presenten till 50-åringen

När du väljer ett gåvokort kan du fundera lite över om jubilaren främst skulle uppskatta någon delikatess, något till köket eller något snyggt designföremål till inredningen.

Tror du att mottagaren skulle uppskatta fina vinglas, frukostporslin eller trädgårdsredskap så är exempelvis Delicard Premium ett bra alternativ. Delicard Gourmet är ett gåvokort fyllt av olika delikatesser och passar perfekt för finsmakaren. Vet du inte alls vad som kommer gå hem så är Delicard Unlimited perfekt då mottagaren där har hela vårt sortiment att välja bland.

 

Unlimited

Allt. Och lite till. Ca 100 val.

Pris från 360 kr

Gourmet

Fyllt av goda smaker. Ca 20 val.

Pris från 285 kr

Merry Xmas

Fint och gott för en juligare jul. Ca 25 val.

Pris från 295 kr

Inspiration

När budgeten är mindre. Ca 40 val.

Pris från 145 kr

Premium

Lite dyrare och lite finare

Pris från 690 kr

Nordic Design

Till kunder och vänner utomlands.

Pris från 675 kr


Beställ här


Kontakta vår kundtjänst

Har du frågor kring våra gåvokort och beställningar? Kontakta vår kundtjänst på kundservice@delicard.se eller 08-556 116 15.


Kundvagn

Din kundvagn är tom.