Ser sidan konstig ut? Prova att uppgradera din webbläsare.
Ladda ner Chrome här (https://www.google.se/chrome/browser/desktop/)
Ladda ner Internet Explorer här (https://www.microsoft.com/sv-se/download/internet-explorer.aspx)
X

Presenttips från Delicard

Är du på jakt efter en kreativ och spännande present som garanterat passar mottagaren? Då har du kommit rätt. Delicard är den perfekta gåvan där mottagaren själv väljer sin present från vårt breda utbud.

Gåvans mottagare kan välja bland allt från delikatesser som ostar, kött och hummer till ljuslyktor, vinglas och köksredskap från välkända varumärken som Iittala och Le Creuset. Låt dig inspireras av våra lyxiga presenttips och hitta det gåvokort som passar dina önskemål.

Presenttips – Delicard gåvokort

På Delicard hittar du flera lyxiga presenter som garanterat sätter guldkant på tillvaron. Du bestämmer själv hur många varor som ska ingå i gåvokortet och mottagaren får sedan välja sin present bland våra många alternativ. Genom att ge bort ett Delicard som företagspresent eller till vänner och familj slipper du oroa dig för att gåvan inte ska passa- här finns något för alla!

Delicard Unlimited - presentkortet med stora valmöjligheter

Vill du ge bort en gåva med stora valmöjligheter är Delicard Unlimited ett utmärkt val. Här har vi samlat ett brett utbud. Med Delicard Unlimited kan du välja att ge bort 1 till 4 gåvor ur vårt stora sortiment. I gåvoutbudet hittar du bland annat köksredskap från välkända varumärken, smakrika och kvalitativa delikatesser som najadlax och hjortstek, friluftsprylar, design och tidningsprenumerationer.

Delicard Unlimited- julklappstips och presenter för årets alla helgdagar

Önskar du ge bort ett Delicard i julklapp är Delicard Unlimited ett bra tips. Delicard Unlimited är ett gåvokort fyllt med härliga val som passar extra bra till julen eller andra helgdagar. Överraska med en julklapp eller påskgåva från Delicard och låt mottagaren själv välja sin present bland delikatesser, designföremål och serveringsartiklar som hör helgdagarna till.

  • Lyxigt presentkort för alla tillfällen
  • Många valmöjligheter
  • Smidig leverans
  • Mottagaren väljer själv sin gåva.
 

Delicard Unlimited Europe - presenttips för långväga vänner

Har du vänner, anställda eller kunder som bor utomlands? Då är Delicard Unlimited Europe gåvokortet för dig! Det går att skicka till de flesta länderna i Europa. Överraska med en valfri produkt tillsammans med en personlig hälsning så är vi helt säkra på att din gåva kommer att göra succé. Kontakta oss så hjälper vi dig!

Skänk gåvans värde till välgörenhet

Genom Delicards samarbete med Barnfonden kan mottagaren alltid välja att skänka gåvans värde till välgörenhet. Vi har samarbetat med Barnfonden sedan 2010, och för de flesta av våra gåvokort finns välgörenhet som val. När du väljer att skänka din gåva bidrar du till Barnfondens arbete med att hjälpa utsatta barn genom olika projekt över hela världen.

Vilket Delicard väljer du?

Oavsett vilket Delicard du beställer är det endast fyra enkla steg innan mottagaren tar emot sin gåva. Läs mer om vårt utbud och beställ direkt på nätet eller kontakta vår kundtjänst på kundservice@delicard.se alternativt 08-556 116 15 så hjälper vi dig.

Beställ här

Offertförfrågan

KÖP GÅVOKORT

LÖS IN GÅVOKORT

Kundvagn

Din kundvagn är tom.