Ser sidan konstig ut? Prova att uppgradera din webbläsare.
Ladda ner Chrome här (https://www.google.se/chrome/browser/desktop/)
Ladda ner Internet Explorer här (https://www.microsoft.com/sv-se/download/internet-explorer.aspx)

Presenttips från Delicard

Är du på jakt efter en kreativ och spännande present som garanterat passar mottagaren? Då har du kommit rätt. Delicard är den perfekta gåvan där mottagaren själv väljer sin present från vårt breda utbud. Gåvans mottagare kan välja bland allt från delikatesser som ostar, kött och hummer till ljuslyktor, vinglas och köksredskap från välkända varumärken som Iittala och Le Creuset. Låt dig inspireras av våra lyxiga presenttips och hitta det gåvokort som passar dina önskemål. 

Presenttips – Delicard gåvokort

På Delicard hittar du flera lyxiga presenter som garanterat sätter guldkant på tillvaron. Du bestämmer själv hur många varor som ska ingå i gåvokortet.

Vill du ge en gåva med stora valmöjligheter är Delicard Unlimited ett utmärkt val. Här har vi samlat hela vårt utbud och lite till. Med Delicard Unlimited kan du välja att ge bort 1 till 3 gåvor, beroende på din budget. I gåvoutbudet hittar du bland annat köksredskap från välkända varumärken, smakrika och kvalitativa delikatesser som rom och kalventrecôte, friluftsprylar och tidningsprenumerationer.

Önskar du att ge ett Delicard i julklapp är Delicard Jul ett bra presenttips. Delicard Jul är fylld med härliga val som passar extra bra till jul eller andra helgdagar. Varför inte välja en hjortstek eller vinglas från Spiegelau?

Har du vänner, anställda eller kunder som bor utomlands? Då är Delicard Scandinavian Choice ett utmärkt presenttips! Det går att skicka till hela EU, samt Norge och Schweiz. Fraktkostnaden av gåvan med DHL ingår. Överraska med ljuvliga chokladpraliner eller Iittala dessertskålar - skicka med en personlig hälsning och vi är helt säkra på att gåvan kommer att göra succé.

Du kan välja mellan nio olika gåvkort, ett utmärkt presenttips för dig som vill låta mottagaren själv välja gåva. Gemensamt för alla är kvalitativa köksprodukter och riktigt goda delikatesser. Och vill mottagaren trots utbudet, skänka gåvans värde vidare till välgörenhet, så går det också bra. Vi har ett samarbete med Barnfonden sedan flera år tillbaka och oavsett gåvokort finns alltid välgörenhet som val.

Ett lyxigt presenttips utan krångel

Det är enkelt att ge bort ett Delicard! Så här går det till:

  • • Du väljer ett gåvokort
  • • Kortet levereras antingen till dig eller direkt till mottagaren via post eller mail
  • • Mottagaren går in på Delicard, beställer själv sin gåva och väljer leveransdag
  • • Paketet från Delicard levereras direkt hem till dörren eller till närmaste utlämningsställe

 

Vilket Delicard väljer du?

Läs mer om vårt utbud och beställ direkt på nätet eller kontakta vår kundtjänst på kundservice@delicard.se eller 08-556 116 15.

Kundvagn

Din kundvagn är tom.