Ser sidan konstig ut? Prova att uppgradera din webbläsare.
Ladda ner Chrome här (https://www.google.se/chrome/browser/desktop/)
Ladda ner Internet Explorer här (https://www.microsoft.com/sv-se/download/internet-explorer.aspx)
X

Våra välgörenhetssamarbeten
Vill du hjälpa Barncancerfonden?

Lägg till 5 kronor per kort så lägger vi lika mycket. Det betyder att 10 kronor per kort då går till kampen mot cancer. Vi trycker då också Barncancerfondens logotyp på dina gåvokort. Nedan kan du läsa mer om Barncancerfonden.

Om Barncancerfonden

Barncancerfonden arbetar för att alla som drabbas av barncancer ska överleva och få leva ett gott och långt liv. Sedan 1982, när Barncancerfonden startade, har överlevnaden ökat från 50 till 85 procent. Trots detta är barncancer än idag den vanligaste dödsorsaken bland barn 1–14 år. Men det finns hopp. Tack vare generösa gåvor från privatpersoner, organisationer och företag kan nya forskningsprojekt möjliggöras där effektivare och mer skonsamma behandlingar kan hittas för att lindra och bota barncancer. 

Delicard hjälper Barnfonden att hjälpa!

På nästan alla Delicards gåvokort finns Barnfonden som ett val. Det betyder att den som får ett gåvokort kan välja att skänka sin gåva vidare och därigenom hjälpa Barnfonden att hjälpa. Samarbetet har pågått sedan 2010 och varje år öronmärks pengar till speciella projekt. Så har vi till exempel, genom våra kunder, kunnat bidra till att barn i Gambia har fått leksaker, att familjer i Kambodja har fått fruktträd och att barn i Etiopien har fått skolböcker.

Barnfonden är en politiskt och religiöst obunden insamlingsstiftelse som har funnits sedan 1991 och som ingår i det globala nätverket ChildFund Alliance. Barnfondens huvudkontor ligger i Malmö och självklart har de ett 90-konto som kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

Från Barnfondens hemsida:

Barnfondens vision är en värld där varje barn har möjlighet att utvecklas på sina egna villkor – en värld där barnen är med och skapar en bättre framtid. Vi vill skapa en bättre framtid både för det enskilda barnet och för det omgivande samhället.

I allt Barnfondens arbete står barnen i fokus. Det innebär att alla insatser fokuserar på att förbättra barns förutsättningar att utvecklas till friska, trygga, välutbildade och självständiga individer för att de ska kunna växa upp och bidra till att utveckla sina samhällen.

3 400 solcellslampor har Delicard gett till skolbarn på den indiska landsbygden
Solcellsdrivna lampor är ett viktigt verktyg för att barnen på den indiska landsbygden i delstaten Rajasthan skall kunna läsa sina läxor även på kvällarna. Framförallt flickorna drar nytta av lampan, då de ofta måste arbeta hemma på dagarna och utan ljus kan de inte läsa om kvällarna. Tack vare Delicards insatser har 3 400 lampor kunnat delas ut de senaste tre åren till utsatta barn och deras familjer i 16 olika byar i Rajasthan. Alternativet är farliga fotogenlampor och som inte heller är miljövänliga. Tack Delicard och alla ni som har valt gåvor från Barnfonden!

Beställ

KÖP GÅVOKORT

LÖS IN GÅVOKORT

Kundvagn

Din kundvagn är tom.