Ser sidan konstig ut? Prova att uppgradera din webbläsare.
Ladda ner Chrome här (https://www.google.se/chrome/browser/desktop/)
Ladda ner Internet Explorer här (https://www.microsoft.com/sv-se/download/internet-explorer.aspx)

Så här fungerar Delicard

Vi har flera olika gåvokort, en del med bara delikatesser, andra med en mix av delikatesser, köksprodukter, design, fritid och välgörenhet. De flesta kort finns i tre olika prisklasser beroende på hur många val du vill att mottagaren ska få göra (1, 2 eller 3) och oftast finns det 20 - 40 olika gåvor att välja bland (Delicard Unlimited är ett undantag, här kan mottagaren välja bland ett 100-tal olika produkter). Om du vill ha en logotyp eller en hälsning tryckt på kortet ordnar vi det, vill du hellre skriva något själv går det också bra.

Gåvokort till utlandet?

Om du vill skicka Delicard utomlands ska du välja Nordic Design. Det fungerar för mottagare i hela EU samt i Norge och Schweiz. 

Välj leveranssätt

Papperskort

Vi skickar korten med tillhörande presentkuvert till dig eller så ger du oss mottagarnas adresser så skickar vi korten direkt till dem, det senare kallar vi ”Presentservice”. Kort utan tryck levereras på 3 arbetsdagar, med tryck tar det 3 arbetsdagar efter godkänt korrektur. Presentservice ordnar vi med samma leveranstider som ovan men vid större beställningar kan vi behöva en dag extra. Fråga oss!

E-post

Mejla dina gåvokort och bestäm själv om de ska komma fram direkt eller vid en senare tidpunkt. Ladda upp bild eller logotyp och skriv in din hälsning. 

 

Mottagaren väljer gåva

Den som får ett papperskort går in på vår hemsida och skriver in sitt kortnummer, den som får ett mejl klickar på en länk. Sedan är det bara att välja, både delikatess/produkt och leveransdag. Och vill man hellre glädja någon annan än sig själv kan man alltid skänka gåvans värde till Barnfonden.

Leveransalternativ - produkten avgör

Paketen levereras med tjänsten MyPack Collect till närmaste utlämningsställe eller med PostNord till ytterdörren eller till annan valfri adress om det är en kylvara. Leveranser med PostNord Logistics aviseras inte, MyPack Collect aviseras via sms. För leveranser utanför Sverige (gäller bara Delicard Nordic Design) sker transporten alltid till mottagarens ytterdörr med DHL.

Skatteregler och fraktkostnader

Julgåvor till anställda som kostar högst 450 kronor (inkl moms) är skattefria enligt Skatteverket. Den frakt av gåva på 79 kr/kort som vi redovisar separat ingår inte i gåvans värde och är därmed inte heller skattepliktig.

Om du beställer fem kort eller färre levereras de till dig med vanligt post och portot är 25 kronor (exkl moms). Vid fler än fem kort kommer de med Posten Företagspaket och ska kvitteras, kostnaden för Företagspaketet är 84 kronor (exkl moms).


Kundvagn

Din kundvagn är tom.