Ser sidan konstig ut? Prova att uppgradera din webbläsare.
Ladda ner Chrome här (https://www.google.se/chrome/browser/desktop/)
Ladda ner Internet Explorer här (https://www.microsoft.com/sv-se/download/internet-explorer.aspx)

Uppskattning, omtanke eller pepp!

Många behöver extra värme just nu. Du får 10% rabatt på både Delicard Sommar och Delicard Unlimited vid köp av minst 10 gåvokort. Använd kampanjkod "Sommar"!


Nu är omtanke för 1000 kr skattefri. Läs mer


Säg det med ett Delicard gåvokort!


Offertförfrågan


VALFRIHET

Beställ dina presentkort online eller ring oss och beställ. Mottagaren väljer sedan själv sin gåva och får därför något som han eller hon verkligen vill ha.

 


ENKELHET

Delicard är presentkortet som är enkelt att beställa, hantera och distribuera. Den som får ett kort väljer både gåva och leveransdag själv.


TRYGGHET

Det går utmärkt att returnera gåvokort inom giltighetstiden och få dem krediterade. Köper du för många är det alltså inget som helst problem.

Gåvokort för alla smaker och tillfällen!

Ett gåvokort från Delicard är utmärkt för dig som vill ge bort någonting personligt men ändå låta mottagaren själv välja sin gåva. Med ett Delicard kan du ge bort fina presenter som delikatesser, design och köksredskap. Utbudet är brett och det finns något för alla smaker och tillfällen.

Köp Gåvokort

Du väljer prisklass och hur många val som ska ingå, allt enkelt och smidigt online. När mottagaren löst in sitt kort levererar vi gåvorna tryggt och säkert hem till ytterdörren. Eller till närmaste utlämningsställe om det inte är kylvaror.

Delicard – gåvor för alla smaker

På Delicard kan du välja bland många olika gåvokort fyllda till bredden med läckra delikatesser som till exempel hummer och hjortstek, men även design och köksredskap från varumärken som Iittala och Le Creuset. Är du osäker på vad mottagaren gillar kan du alltid välja Delicard Unlimited – gåvokortet med störst utbud där du hittar allt och lite till. 

Gåvor utanför Sverige

Har du kunder, medarbetare eller vänner utanför Sverige? Inga problem! Väljer du Delicard Nordic Design kan du ge bort fina gåvor till mottagare bosatta i hela EU samt i Schweiz och i Norge. Du väljer själv hur många gåvor du vill ge bort, frakten med DHL ingår i priset. Gåvomottagaren får välja bland härliga delikatesser som lax och chokladpraliner samt snygg design från till exempel Iittala och Fiskars.

Ett gåvokort är alltså perfekt för dig som vill ge någonting personligt men samtidigt ge mottagaren möjlighet att själv välja efter tycke och smak. Det är ett smidigt val då du enkelt beställer det online.

Vill du ha hjälp eller önskar du mer information? Hör av dig till oss på kundservice@delicard.se eller ring oss på 08-556 116 15 så berättar vi mer!

Kundvagn

Din kundvagn är tom.