Ser sidan konstig ut? Prova att uppgradera din webbläsare.
Ladda ner Chrome här (https://www.google.se/chrome/browser/desktop/)
Ladda ner Internet Explorer här (https://www.microsoft.com/sv-se/download/internet-explorer.aspx)

Tartar på najadlax

Tartar på najadlax
Category: Förrätter
Author: Paul Svensson
Servings: 6
Main ingredients
150 g Najadlax
Other ingredients
1 msk kapris
1 msk fänkålsfrö, rostade
¼ gurka, skalad och urkärnad
6 färskpotatisar, kokta
100 g löjrom
2 citroner, rivet skal
Dijonsenap
Salt
Vitpeppar
Gräslök/koriander/dill
Gräddfil
Cooking process
Finhacka lax, kapris och rostade fänkålsfrön.
Skär gurkan och potatisen i tärningar och blanda med laxröran samt löjromen.
Smaka av med citronskal, dijonsenap, salt och vitpeppar.
Lägg lite tartar i varje sked och toppa med gräddfil och lite grönt.

Dryckestips:
Codorniu Clasico Seco (7735) är halvtorr med tropisk fruktighet och smörigt inslag.
Skicka receptet via mejl:
Your message (click here):

Recipe search

Find recipes by using the card number, or search for free.



Restrict the search to:














SHOPPING CART

Shopping Cart is empty.