Ser sidan konstig ut? Prova att uppgradera din webbläsare.
Ladda ner Chrome här (https://www.google.se/chrome/browser/desktop/)
Ladda ner Internet Explorer här (https://www.microsoft.com/sv-se/download/internet-explorer.aspx)

Quesadilla med portvinscheddar och portobellosvamp

Quesadilla med portvinscheddar och portobellosvamp
Category: Förrätter
Author: Magnus Albrektsson
Servings: 4
Main ingredients
150 g Portvinscheddar, riven
Other ingredients
4 portabellosvampar
1 vitlöksklyfta, krossad
4 timjankvistar
1 dl olivoljasalt och peppar
4 vetetortillabröd
Cooking process
Skrapa ur skivorna under på svampen och ta bort foten.
Lägg upp och ner på en plåt.
Salta och peppra och lägg i krossad vitlök och timjan och fyll med olivolja.
Baka mjuka på 150 grader ca 20 min.
Skiva svampen och lägg i tortillabrödet, toppa med riven ost och vik ihop.
Stek sedan i panna på medelhög värme tills brödet är gyllenbrunt.
Skär i trekanter och servera direkt.

Dryckestips
Bonpas Côtes-Du-Rhône Dom Alfant (nr 2016)
En härlig blandning av Grenache och Syrah från södra Rhône. Passar utmärkt till den fylliga svampen och osten.
Skicka receptet via mejl:
Your message (click here):

Recipe search

Find recipes by using the card number, or search for free.



Restrict the search to:














SHOPPING CART

Shopping Cart is empty.