Ser sidan konstig ut? Prova att uppgradera din webbläsare.
Ladda ner Chrome här (https://www.google.se/chrome/browser/desktop/)
Ladda ner Internet Explorer här (https://www.microsoft.com/sv-se/download/internet-explorer.aspx)

Parmesanchips

Parmesanchips
Category: Tillbehör
Author:
Servings: 0
Main ingredients
100 g parmesanost
Other ingredients
bakplåtspapper
Cooking process
Servera chipsen nygräddade till drinken, soppan eller som garnityr till kött eller fisk.

Riv osten grovt.
Strö ut den på bakplåtspapper, antingen 8 rundlar på varje plåt eller 4 avlånga "tungor" cirka 4x15 centimeter.
Den rivna osten kan gärna ligga lite glest, den smälter ihop i ugnen. 

Ställ en plåt i taget i 225 C ugn i 3-4 minuter tills osten precis börjar få lite färg.
Passa noga, om osten blir bränd kan den smaka beskt.
Lossa chipsen med stekspade och lägg eventuellt runda chips över en kavel för att böja dem eller rulla avlånga chips runt till exempel ett brynstål. 
Servera dem nygjorda.

Skicka receptet via mejl:
Your message (click here):

Recipe search

Find recipes by using the card number, or search for free.



Restrict the search to:














SHOPPING CART

Shopping Cart is empty.