Ser sidan konstig ut? Prova att uppgradera din webbläsare.
Ladda ner Chrome här (https://www.google.se/chrome/browser/desktop/)
Ladda ner Internet Explorer här (https://www.microsoft.com/sv-se/download/internet-explorer.aspx)

Ostcreme Manchego

Ostcreme Manchego
Category: Tillbehör
Author: Paul Svensson
Servings: 4
Main ingredients
200 g manchego
Other ingredients
Ostcrème
200 g manchego
1/2 dl vitt vin
1 dl grädde
1 dl mjölk
salt

4 msk kvittenmarmelad
4 kvistar färsk timjanolivolja, att ringla över
svartpeppar
bondbröd, rostat och skuret i munsbitar
tandpetare
Cooking process
Ostcrèmen
Koka upp grädde, mjölk och vin.
Smula manchegon i en matberedare och slå den heta vätskan över.
Mixa till en slätt och homogen crème.
Slå cirka 1 dl av ostcrèmen i varje tallrik.

Klicka ut en matsked kvittenmarmelad och strö bladen från en kvist timjan över varje portion.
Ringla på lite olivolja och avsluta med lite nymald svartpeppar.
Stick tandpetare i de rostade brödbitarna och servera vid sidan.
Sedan är det bara att dippa brödet i crèmen och njuta.
Skicka receptet via mejl:
Your message (click here):

Recipe search

Find recipes by using the card number, or search for free.



Restrict the search to:














SHOPPING CART

Shopping Cart is empty.