Ser sidan konstig ut? Prova att uppgradera din webbläsare.
Ladda ner Chrome här (https://www.google.se/chrome/browser/desktop/)
Ladda ner Internet Explorer här (https://www.microsoft.com/sv-se/download/internet-explorer.aspx)

Knaprig serrano med dipp i kopp

Knaprig serrano med dipp i kopp
Category: Förrätter
Author: Paul Svensson
Servings: 4
Main ingredients
4 skivor serranoskinka
Other ingredients
Dipp i kopp
1 burk inlagd paprika, ca 200 g
½ burk tapenade, ca 60 g
2 kvistar körvel
2 kvistar basilika
1 halv schalottenlök
3 salladslökar
2 msk sherryvinäger
3 msk olivoljasalt, svartpeppar
Cooking process
Ugnstemperatur 150 °c

Serranoskinkan
Dela serranoskivorna på längden och rosta strimlorna i ugnen tills de är frasiga.
Låt svalna på hushållspapper.

Dippen
Finhacka alla övriga ingredienser och smaka av med salt, svartpeppar, vinäger och lite olivolja.
Servera dippen i en portionskopp med de frasiga serranostrimlorna.
Skicka receptet via mejl:
Your message (click here):

Recipe search

Find recipes by using the card number, or search for free.



Restrict the search to:














SHOPPING CART

Shopping Cart is empty.