Ser sidan konstig ut? Prova att uppgradera din webbläsare.
Ladda ner Chrome här (https://www.google.se/chrome/browser/desktop/)
Ladda ner Internet Explorer här (https://www.microsoft.com/sv-se/download/internet-explorer.aspx)

Kalventrecôte Costa Brava

Kalventrecôte Costa Brava
Kategori: Varmrätter
Recept: Paul Svensson
Portioner: 4
Huvudingrediens
750 g kalventrecôte
Övriga ingredienser
4 schalottenlökar
olivolja
3 msk vitvinsvinäger
salt, svartpeppar
200 g gröna ärtor
30 g kapris
1 granatäpple
1 dl majonnäs
1 burk, ca 1dl, tonfisk i vatten
1 klyfta vitlök, riven
1 knippe gräslök
1 msk citronjuice
salt och svartpeppar
Gör så här
Salta och peppra kalven och bryn den hel i panna tills den är gyllene runt om.
Stek den hel i ugn, 120°C till en innertemperatur på 58 °C (ca 45 minuter).
Finhacka löken och sautera, dvs stek den försiktigt mjuk i olivolja.
Smaka av med vinäger, salt och peppar. Blanda ned ärtor och kapris.
Avsluta med att blanda i granatäppelkärnor. 

Blanda majonnäs, tonfisk, vitlök och gräslök.
Smaka av med salt, svartpeppar och citronjuice.
Lite kalvsky från stekningen kan också vara gott till även om rätten klarar sig bra ändå.

Lägg den varma salladen på förvärmda tallrikar, skär upp köttet iskivor.
Lägg på en klick av tonfiskröran och servera.
Skicka receptet via mejl:
Your message (click here):

Sök - Recept

Skriv in den råvara du vill hitta recept till.



Filtrera din sökning:














Kundvagn

Din kundvagn är tom.