Ser sidan konstig ut? Prova att uppgradera din webbläsare.
Ladda ner Chrome här (https://www.google.se/chrome/browser/desktop/)
Ladda ner Internet Explorer här (https://www.microsoft.com/sv-se/download/internet-explorer.aspx)

Hummergazpacho

Hummergazpacho
Category: Förrätter
Author: Paul Svensson
Servings: 4
Main ingredients
1 hummer
Other ingredients
5 tomater, urkärnade 
1/2 gurka, skalad och urkärnad 
1 grön paprika 
1 vitlöksklyfta 
1 Granny Smith-äpple 
2 dl skaldjursfond 
1/2 knippe gräslök
2 msk rödvinsvinäger
1/2 dl olivolja tabasco 
salt och svartpeppar 
Cooking process
Fräsch soppa - en underbar sommarförrätt!

Dela hummern och knäck klorna, ta ur köttet och skär det i vackra bitar.
Obs! Spara kärnhusen av gurka och tomat för tallriksupplägg.
Mixa tomat, gurka, paprika, vitlök och äpple. Smaka av med vinäger, olivolja, tabasco, salt och peppar, sila.
Späd med skaldjursfonden och smaka ev. av med mer salt och peppar.

Arrangera hummer och "grönsaksresterna" på en frusen tallrik och slå över soppan.
Avsluta med olivolja och gräslök. 

Till hummer är det gott med bubbel! Och till denna fräscha soppa passar det extra bra. Vi väljer en äkta champagne Jeanmaire Brut (artikelnummer 7430) som är frisk med viss brödighet och lång fruktig eftersmak. 
Skicka receptet via mejl:
Your message (click here):

Recipe search

Find recipes by using the card number, or search for free.



Restrict the search to:














SHOPPING CART

Shopping Cart is empty.