Ser sidan konstig ut? Prova att uppgradera din webbläsare.
Ladda ner Chrome här (https://www.google.se/chrome/browser/desktop/)
Ladda ner Internet Explorer här (https://www.microsoft.com/sv-se/download/internet-explorer.aspx)

Grönsaksspäckat lammrack med pommes ecrasse

Grönsaksspäckat lammrack med pommes ecrasse
Category: Varmrätter
Author: Paul Svensson
Servings: 2
Main ingredients
1 Lammrack, ca 350 g
Other ingredients
Grönsaksragu
2 röda paprikor
1 zucchini
1 aubergine
2 schalottenlökar
1 vitlöksklyfta, skivad 
½ dl urkärnade oliver, grovhackade 
2 msk rödvinsvinäger
olivolja till stekning

Pommes Ecrasse
2 bakpotatisar 
50 g smör
1 knippe bladpersilja, finhackad
salt
svartpeppar
Cooking process
Pommes ecrasse heter egentligen Pomme de terre ecrasse, men i Sverige ser man oftast benämningen Pomme ecrasse - som är bakpotatis, smör och finhackad persilja.

Baka potatisarna i ugn på 200 grader i ca 60 minuter.
Ugnsrosta paprikorna i ugnen på 200 grader till dess de är svartfläckiga.
Kyl i kallt vatten. Skala och tärna.

Tärna aubergine och zucchini.
Finhacka schalottenlök.
Stek samtliga grönsaker i en stor stekpanna i rikligt med olivolja samt skivad vitlök.
Smaka av med salt, peppar och vinäger samt blanda i oliver. 

Tryck en vass smal kniv rakt igenom kärnan av lammet, fyll en spritspåse med 1/3 av grönsakerna.
Spara resterande mängd.
Fyll lammet med fyllningen. 
Grilla lammet runt om på grillen eller i grillpanna.
Salta och peppra.
Baka i ugn eller på grill till en innertemperatur om 56 grader.
Dela potatisen och gröp ur med gaffel.
Blanda det urgröpta med smör och finhackad persilja.
Tranchera lammet och arrangera tallriken med potatis i botten, grönsaksragu och kotletter av lammet.
Skicka receptet via mejl:
Your message (click here):

Recipe search

Find recipes by using the card number, or search for free.



Restrict the search to:














SHOPPING CART

Shopping Cart is empty.