Ser sidan konstig ut? Prova att uppgradera din webbläsare.
Ladda ner Chrome här (https://www.google.se/chrome/browser/desktop/)
Ladda ner Internet Explorer här (https://www.microsoft.com/sv-se/download/internet-explorer.aspx)

Gravad sik boquerones en vinagre med fänkålssallad

Gravad sik boquerones en vinagre med fänkålssallad
Category: Förrätter
Author: Paul Svensson
Servings: 4
Main ingredients
160 g gravad sik
Other ingredients
1/2 fänkålsstånd, tunt hyvlad 
2 citroner, rivet skal av en och saft av två 
1 dl olivolja 
1 msk rostade fänkålsfrön, krossade 
200 g blandad sallad, t ex roman, isberg, frissée 
1 ask kryddkrasse 
2 ägg, hårdkokta och och grovt rivna på rivjärn
brödkrutonger
salt och svartpeppar 
Cooking process
Fräscht och gott! Boquerones kan man säga är en spansk motsvarighet till våra sillinläggningar. Oftast används småfisk som t ex färsk ansjovis.

Arrangera den gravade siken i en glasburk.
Lägg i fänkålen och strö över fänkålsfrö.
Mixa citronskal, citronsaft, olivolja och svartpeppar, sila.
Slå dressingen i burken och låt stå i kyl ett par timmar.
Blanda sallad, ägg, olivolja, salt och nyklippt krasse i en stor skål.
Avsluta med nystekta brödkrutonger.

Avnjut salladen med boquerones. 

Skicka receptet via mejl:
Your message (click here):

Recipe search

Find recipes by using the card number, or search for free.



Restrict the search to:














SHOPPING CART

Shopping Cart is empty.