Ser sidan konstig ut? Prova att uppgradera din webbläsare.
Ladda ner Chrome här (https://www.google.se/chrome/browser/desktop/)
Ladda ner Internet Explorer här (https://www.microsoft.com/sv-se/download/internet-explorer.aspx)

Färsk sparris med sikrom bearnaise

Färsk sparris med sikrom bearnaise
Category: Tillbehör
Author: Paul Svensson
Servings: 4
Main ingredients
100 g sikrom
Other ingredients
1 knippe vit sparris
1 citron, saften av

Béarnaise
150 g crème fraiche
50 g smör
1 äggula
1 knippe färsk dragon
salt, vitpeppar
Cooking process
Sparrisen
Skala sparrisen och sjud den försiktigt tillsammans med citron, i tillräckligt med lättsaltatvatten så att det täcker sparrisen, i cirka 6 till 8 minuter beroende på storlek.

Béarnaisen
Vispa crème fraiche i kastrull på spisen.
Tillsätt smör, äggula och hackad dragon och smaka av med salt, vitpeppar och lite citron.
Dra av från plattan. Rör ned sikrommen i béarnaisen.

Häll upp béarnaisesesåsen, lägg på sparrisen och servera direkt med en extra klick sikrom.
Skicka receptet via mejl:
Your message (click here):

Recipe search

Find recipes by using the card number, or search for free.



Restrict the search to:














SHOPPING CART

Shopping Cart is empty.