Ser sidan konstig ut? Prova att uppgradera din webbläsare.
Ladda ner Chrome här (https://www.google.se/chrome/browser/desktop/)
Ladda ner Internet Explorer här (https://www.microsoft.com/sv-se/download/internet-explorer.aspx)

Danskt smörrebröd med löjrom

Danskt smörrebröd med löjrom
Category: Förrätter
Author: Paul Svensson
Servings: 4
Main ingredients
100 g löjrom
Other ingredients
1 dl gräddfil
2 skivor danskt rågbröd, surdegsbröd
1 rödlök
1 knippe gräslök
1 dl smör, brynt
Cooking process
Låt löjrom och gräddfil rinna av i varsitt kaffefilter i ca 2 timmar.
Rosta brödet hastigt i varm stekpanna.
Finhacka rödlök och skär gräslöken fint. 
Fördela gräddfil, löjrom och lök på brödet, garnera med gräslöken och servera med varmt brynt smör.

Så bryner du smör:
Värm smöret i stekpanna tills det får färg.
Skicka receptet via mejl:
Your message (click here):

Recipe search

Find recipes by using the card number, or search for free.



Restrict the search to:














SHOPPING CART

Shopping Cart is empty.