Ser sidan konstig ut? Prova att uppgradera din webbläsare.
Ladda ner Chrome här (https://www.google.se/chrome/browser/desktop/)
Ladda ner Internet Explorer här (https://www.microsoft.com/sv-se/download/internet-explorer.aspx)

Bocadillo Catalane med serrano

Bocadillo Catalane med serrano
Category: Förrätter
Author: Paul Svensson
Servings: 2
Main ingredients
200 g serranoskinka
1 burk tapenade, ca 120 g
1 burk inlagd paprika, ca 200 g
1 burk inlagd kronärtskocka, ca 200 g
Other ingredients
Marinad
1 msk sherryvinäger
2 msk olivoljabocadillo

surdegsbaguette
frillicesallad, det går lika bra med annan sallad
havssalt
svartpeppar
Cooking process
Marinaden
Marinera kronärtskocka och paprika i vinäger och olivolja i fem minuter.

Bocadillon
Skär baguetten i portionsbitar och halvera dem.
Bred på tapenade, lägg på de marinerade grönsakerna, toppa med skinkan och salladen och lägg på den övre brödhalvan.

Om salladen
Frillicesallad eller krispsallad är en mild och krispig sallad, en korsning mellan isbergs- och frisésallad.
Skicka receptet via mejl:
Your message (click here):

Recipe search

Find recipes by using the card number, or search for free.



Restrict the search to:














SHOPPING CART

Shopping Cart is empty.