6 skivor rökt lax
1 citron 1 burk kesella eller 1 ask philadelphiaost 1/2 dl smörgåskrasse 1 tsk farinsocker 1 tsk fransk senap 1 vitlöksklyfta, finhackad 2 saftiga päron, i bitar gourmetsalt, svartpeppar tandpetare
Blanda kesella med krasse, farinsocker, senap och vitlök.
Dela laxskivorna på mitten, skär i mindre bitar och fäst i en päronbit med hjälp av en tandpetare. Klicka på krasseosten. Dra några varv med pepparkvarnen och smula eventuellt över lite gourmetsalt.
Tips! Den här anrättningen passar också bra med en crostini eller ett kex i botten.
Vill du veta mer om våra olika gåvokort och vad de innehåller för delikatesser och produkter? Läs mer under Köp gåvokort.
Hör av dig till oss på 08 - 556 116 15 eller Läs mer
Skänk 5 kr per kort så gör vi detsamma! Läs mer
Vill du veta mer om hur Delicard fungerar? Läs mer