Ser sidan konstig ut? Prova att uppgradera din webbläsare.
Ladda ner Chrome här (https://www.google.se/chrome/browser/desktop/)
Ladda ner Internet Explorer här (https://www.microsoft.com/sv-se/download/internet-explorer.aspx)

Visa uppskattning med en sommarpresent

sommarpresent.jpg
Delicard Sommar är gåvokortet som passar lika bra till anställda och kunder som till perfekt gå-bort gåva vid midsommarfesten. 

Att visa tacksamhet med ett gåvokort till sommaren är både enkelt och uppskattat. Med Delicard Sommar kan du som företagare önska dina kunder glad sommar eller tacka dina kollegor för ett bra arbete. Du kan även överraska studenten eller brudparet med en gåva de själva får välja. Delicard Sommar rymmer allt från delikatesser och designföremål till saker som hör sommaren till. En sommarpresent innehållandes det mesta helt enkelt.

Så här fungerar det:

  1. Välj gåvokort
  2. Kortet levereras med post eller mail
  3. Mottagaren beställer sommargåva och väljer leveransdag
  4. Gåvan levereras hem eller till närmaste utlämningsställe
Beställ här

Sommarpresent till företag eller midsommarpresent?

Att önska glad sommar, grattis eller att säga tack för bra samarbete med en sommargåva är en fin gest som sitter i länge. Ett gåvokort öppnar upp för stor valmöjlighet och är därför lätt att uppskatta. Du väljer själv om du vill lämna gåvan personligen eller om den ska skickas direkt till mottagaren. Gåvan finns även i tre prisklasser där mottagaren får välja mellan ett, två eller tre gåvor.


Med Delicard Sommar ger du bort valfrihet. Till anställda och kunder blir Delicard Sommar ett fint sätt att säga tack på. Och är du på jakt efter en passande midsommarpresent är ett gåvokort uppskattat.
Tillsammans med en blombukett blir du garanterat bjuden till nästa fest. 


Om du känner att du vill ge det lilla extra rekommenderar vi Delicard Unlimited – för ännu fler valmöjligheter. 

Fler möjligheter med Delicard Unlimited

Delicard Sommar är ett uppskattat gåvokort, men vid speciella tillfällen vill du kunna ge en gåva där mottagaren får välja utan begränsningar. Vill du låta mottagaren ta del av alla våra erbjudanden är Delicard Unlimited rätt kort för dig. I Delicard Unlimited gåvokort har vi samlat alla våra produkter och delikatesser, plus lite till. Kortet bjuder in till över 50 olika val och är en fin gåva oavsett årstid. 

För mer tips och inspiration eller vid frågor och funderingar finns vi här för dig. 

 

 

Kundvagn

Din kundvagn är tom.