Ser sidan konstig ut? Prova att uppgradera din webbläsare.
Ladda ner Chrome här (https://www.google.se/chrome/browser/desktop/)
Ladda ner Internet Explorer här (https://www.microsoft.com/sv-se/download/internet-explorer.aspx)
X

Ge bort en uppskattad pensionspresent

Efter många, många år i arbetslivet kommer pensionen. Det är något som självklart måste firas! Oavsett om det är ens vän, kollega, mamma eller pappa så vill man gärna uppmärksamma detta nya skede i livet. Men vad är en bra pensionspresent? Ett gåvokort från Delicard såklart – presenten där mottagaren själv väljer gåva.

 

Så beställer du gåvokort hos Delicard

Hos Delicard beställer du enkelt dina gåvokort. Du väljer det gåvokort du vill ge bort och kan även få en tryckt hälsning på kortet om du önskar. Gåvokorten kan beställas i vanligt pappersformat eller som ett digitalt presentkort. Mottagaren väljer sedan själv sin gåva och får den levererad till sitt närmaste utlämningsställe eller hem.

Behöver gåvokortet skickas utomlands? Inga problem, med Delicard Unlimited Europe kan mottagaren lösa in kortet i de flesta länderna i Europa. Kontakta oss så berättar vi mer!

Pensionspresenter för alla

Bland våra gåvor kan alla hitta något som passar dem, oavsett om pensionspresenten är till en man eller en kvinna. Här hittar du designade köksredskap och vackert porslin liksom en mängd olika delikatesser. Skäm bort den nyblivna pensionären med chokladpraliner, lyxig hummer eller varför inte rejäla trädgårdsredskap. Designklassiker från Iittala och Le Creuset finns också.

Olika gåvokort att ge i pensionspresent

Vi på Delicard erbjuder flera olika gåvokort. Vill du exempelvis att den nyblivna pensionären ska få så många valmöjligheter som möjligt rekommenderar vi Delicard Unlimited.

Med Delicard ger du något som garanterat kommer till användning, oavsett om det är design för det dukade bordet, en välsmakande delikatess eller en prenumeration.

 

Beställ här


Kontakta vår kundtjänst

Har du frågor kring våra gåvokort och beställningar? Kontakta vår kundtjänst på kundservice@delicard.se eller 08-556 116 15.


ORDER GIFTCARDS

REDEEM YOUR GIFTCARD

SHOPPING CART

Shopping Cart is empty.