Ser sidan konstig ut? Prova att uppgradera din webbläsare.
Ladda ner Chrome här (https://www.google.se/chrome/browser/desktop/)
Ladda ner Internet Explorer här (https://www.microsoft.com/sv-se/download/internet-explorer.aspx)

Ge bort en uppskattad pensionspresent

sommarpresent.jpg


Efter många långa år i arbetslivet kommer pensionen. Det är något som självklart måste firas! Som vän, kollega eller släkting vill man gärna uppmärksamma detta nya skede i livet, men vad är en uppskattad pensionspresent? Ett gåvokort från Delicard såklart, presenten där mottagaren själv bestämmer sin gåva.

Våra gåvor inom kök och design passar alla, oavsett vem det är som går i pension. Här hittar du hittar designade köksredskap och vackert porslin liksom en mängd olika delikatesser. Skäm bort den nyblivna pensionären med chokladpraliner, lyxig hummer eller kanske en trerättersmiddag för två. Du kan även välja någon av våra designklassiker från Iittala och Le Creuset som smakfullt pryder alla hem oavsett stil. Alla gåvor är noggrant utvalda och Delicard är därför en glädje både att ge och att få.

Möjligheten att välja sin egen pensionsgåva

När du har valt ett gåvokort skickas det till dig eller direkt till mottagaren, du bestämmer. Mottagaren går sedan enkelt in på vår sida och väljer ut sin eller sina presenter ur vårt sortiment.

Vill du ge så många valmöjligheter som möjligt ger du bort ett Delicard Unlimited där du hittar de flesta av våra produkter. Den nyblivna pensionären klickar själv runt bland presenterna och väljer det som passar honom eller henne allra bäst.

 

Genomtänkt och uppskattad present

Minimera risken att ge bort något som göms undan i en låda eller i ett skåp. Med Delicard ger du något som garanterat kommer till användning, oavsett om det är design för det dukade bordet, en välsmakande delikatess eller ett trädgårdsredskap. Delicard gåvokort är en omtänksam pensionsgåva och ett enkelt och uppskattat sätt att uppmärksamma en av livets stora milstolpar.

Här kan du se flera olika gåvokort, bland annat Delicard Unlimited, Delicard Meny och Delicard Gourmet! Oavsett vilket gåvokort du väljer kan vi garantera smakrika och kvalitativa presenter.

Läs mer om vårt utbud och beställ dina gåvokort direkt på nätet eller kontakta vår kundtjänst på kundservice@delicard.se eller på 08-556 116 15.

Beställ här

Kundvagn

Din kundvagn är tom.