Ser sidan konstig ut? Prova att uppgradera din webbläsare.
Ladda ner Chrome här (https://www.google.se/chrome/browser/desktop/)
Ladda ner Internet Explorer här (https://www.microsoft.com/sv-se/download/internet-explorer.aspx)

En perfekt Morsdagspresent!

sommarpresent.jpg


Mors dag är en uppskattad högtid som firas varje år i olika delar av världen. Syftet med dagen är att hylla alla härliga mammor genom att ge bort en present eller en upplevelse för att visa uppskattning. I Sverige firas alla mammor den sista söndagen i maj och det är inte alltid det lättaste att hitta något fint att ge bort som verkligen värdesätts. Många väljer därför att satsa på säkra kort i form av en blombukett eller en chokladask, men det finns betydligt roligare saker än så att ge bort för att visa sin mamma uppskattning.

Överraska din mamma på Mors dag

Byt ut den traditionella blombuketten mot ett Delicard på Mors dag. Med ett gåvokort bestämmer din mamma själv vad hon vill ha och när det ska levereras. På de flesta korten finns både delikatesser och olika köksprodukter och är du extra generös får hon välja två eller tre olika saker.

Bland våra populära köksprodukter kan hon välja bland många olika kända varumärken och produkter i form av knivar, uppläggningsskålar, kannor, glas och ljuslyktor för att nämna några. Och bland våra delikatesser kan hon beställa hem ost, kött, fisk, hummer och många andra läckerheter.

 

Snabb leverans av din morsdagspresent

Att välja Delicard som present till Mors dag är ett säkert kort. Du väljer själv snabbt och enkelt ut vilket kort som passar dig och din plånbok bäst och därefter skickar vi hem kortet till dig eller direkt till din mamma. Skulle din mamma befinna sig utanför landets gränser väljer du Nordic Design som fungerar i hela EU samt i Norge och i Schweiz.

Läs mer om utbudet och beställ direkt på nätet eller kontakta vår kundtjänst på kundservice@delicard.se eller på 08-556 116 15.

Beställ här

Kundvagn

Din kundvagn är tom.