Ser sidan konstig ut? Prova att uppgradera din webbläsare.
Ladda ner Chrome här (https://www.google.se/chrome/browser/desktop/)
Ladda ner Internet Explorer här (https://www.microsoft.com/sv-se/download/internet-explorer.aspx)

Presenter till Morsdag

Mors dag firas i olika delar av världen, och i Sverige firar vi den alltid sista söndagen i maj. Det är lätt att ta sin mamma för givet, så mors dag är ett ypperligt tillfälle att visa henne lite extra uppskattning i form av en present. Ett tips är att ge henne ett gåvokort i morsdagspresent – ett bra alternativ om du har svårt att veta vad du ska ge men gärna vill ge något hon verkligen blir glad av.

 

Så beställer du gåvokort hos Delicard

Hos Delicard beställer du enkelt dina gåvokort. Du väljer det gåvokort du vill ha, och om du önskar kan vi även hjälpa dig med att trycka en hälsning på kortet. Gåvokorten kan beställas i vanligt pappersformat eller som ett digitalt presentkort. Mamma väljer sedan själv sin gåva och får den levererad till närmaste utlämningsställe eller hem.

Vill du skicka gåvokortet utomlands? Inga problem, med Delicard Nordic Design kan mammor lösa in kortet i alla EU-länder samt Norge, Schweiz och Storbritannien. Frakt av gåva med DHL ingår i priset för presentkortet. Kontakta oss så hjälper vi dig!

Din mamma väljer själv sin morsdagspresent

Vi erbjuder olika gåvokort med olika utbud av produkter. Bland produkterna finns många välkända varumärken och produkter i form av köksknivar, uppläggningsskålar, kannor, glas och ljuslyktor. Bland delikatesserna kan hon beställa hem ost, kött, fisk, hummer och flera andra läckerheter.

 
Unlimited

Unlimited

Över 100 härliga val!

Pris från 360 kr till 800 kr

Gourmet

Sense

Till alla som älskar sitt hem!

Pris från 295 kr till 665 kr

Inspiration

Premium

När du vill ge bort det bästa!

Pris från 690 kr


Beställ här


Kontakta vår kundtjänst

Har du frågor kring våra gåvokort och beställningar? Kontakta vår kundtjänst på kundservice@delicard.se eller 08-556 116 15.


Kundvagn

Din kundvagn är tom.