Ser sidan konstig ut? Prova att uppgradera din webbläsare.
Ladda ner Chrome här (https://www.google.se/chrome/browser/desktop/)
Ladda ner Internet Explorer här (https://www.microsoft.com/sv-se/download/internet-explorer.aspx)
X

Företagsjulklappar – välj gåvokort från Delicard

Är det fantasilöst att låta mottagarna själva välja sina julklappar? Inte alls. Du garanterar istället att mottagaren får den julgåva han eller hon blir glad av. Mottagaren väljer själv present bland olika delikatesser, köksprodukter och snygg design. Du behöver därför inte fundera på om lax är bättre än hjortstek eller om vinglasen får stryka på foten för att chokladpralinerna verkar så goda.

 

Julklappar för företag

Företagsjulklappar till anställda och medarbetare kring jul är en fin tradition, och ett bra sätt att tacka för deras insatser under året som gått. Men det är inte alltid lätt att veta vad man ska ge. Du vill visa din uppskattning med en julgåva som mottagaren tycker om, men alla blir glada av olika saker. Då är Delicard ett perfekt alternativ där de själva får välja.

Julklappar till anställda är dessutom något som är avdragsgillt för dig som arbetsgivare, så länge summan inte överskrider 500 kronor (inkl moms men exkl frakt) per person.

Delicard Unlimited - gåvokort till jul

Vi har olika gåvokort som passar olika högtider och mottagare. Som julklapp passar Delicard Unlimited extra bra, både till anställda och kunder, men även till vänner och familj. Vi har där samlat delikatesser som kan ställas direkt på julbordet samt vackra föremål som hör julen till från välkända varumärken som till exempel Iittala och Rörstrand.

Välgörenhet och julklapp i ett

Precis som med flera av våra gåvokort så kan mottagaren även välja att skänka en julgåva till välgörenhet genom vårt samarbete med Barnfonden. Istället för att välja en produkt så skänker man bort sin julklapp i form av värdet på gåvokortet.

Julgåvor som passar alla

Våra gåvokort passar att ge till både kunder, anställda eller till och med en nära vän eller familjemedlem. Vi har komponerat våra olika gåvokort så att vem som helst ska kunna hitta något som man gillar bland olika delikatesser, design och köksredskap.

Låt familj och vänner bestämma sin present

Delicard gåvokort passar inte bara kunder och anställda. Det passar även att ge till vänner och familj. Att köpa julklappar till familj och vänner kan vara minst lika komplicerat och en riktig utmaning. Ofta funderar man på vad man ska ge någon som ”redan har allting”. Istället för att gå runt i julruschen och försöka hitta något som passar, kan du köpa julklappen direkt på nätet. Oavsett vem det är – syster, bror, svärfar, moster, farmor eller en kompis – så passar gåvokort från Delicard perfekt.

Så beställer du gåvokort hos Delicard

Hos Delicard beställer du enkelt dina gåvokort. Du väljer vilket gåvokort du vill ha, och kan sedan få din logga tryckt på den tillsammans med en fin hälsning om du önskar. Korten kan beställas i vanligt pappersformat eller som digitalt presentkort. Mottagaren får sedan sin gåva levererad till närmaste utlämningsställe eller hem, allt beroende på om det är mat eller en hård produkt.

Behöver gåvokortet skickas utomlands? Inga problem, med Delicard Unlimited Europe kan mottagaren lösa in kortet i de flesta länderna i Europa. Kontakta oss så berättar vi mer!

 

Beställ här


Kontakta vår kundtjänst

Har du frågor kring våra gåvokort och beställningar? Kontakta vår kundtjänst på kundservice@delicard.se eller 08-556 116 15.


ORDER GIFTCARDS

REDEEM YOUR GIFTCARD

SHOPPING CART

Shopping Cart is empty.