Ser sidan konstig ut? Prova att uppgradera din webbläsare.
Ladda ner Chrome här (https://www.google.se/chrome/browser/desktop/)
Ladda ner Internet Explorer här (https://www.microsoft.com/sv-se/download/internet-explorer.aspx)

Företagspresenter - gåvokort till dina kunder och anställda

Företagspresenter till anställda och kunder runt olika högtider är en fin och uppskattad tradition. Utöver högtider som jul och påsk, så är det även allt fler som visar sin uppskattning inför sommarledigheten där man tackar sina anställda för det arbete de gjort. Tycker du det är svårt att hitta en passande present? Då är Delicard gåvokort ett enkelt alternativ.

 

Företagspresenter som passar alla

Vem vill ha vad? Med företagspresenter från Delicard behöver du inte fundera. Våra olika gåvokort erbjuder allt från delikatesser, ljuslyktor och vinglas till skålar och kockknivar – det mesta från välkända leverantörer och varumärken så som Iittala, Le Creuset och Rosendahl.

Våra olika gåvokort erbjuder olika utbud av produkter. Några innehåller främst mat, andra mer köksprodukter. Det finns även gåvokort som erbjuder en bra blandning av delikatesser och produkter och vi har även kort som erbjuder hela vårt sortiment – perfekt om du inte är helt säker på vad mottagaren skulle uppskatta mest.

Mottagaren kan även välja att skänka sin gåva till välgörenhet. Vi samarbetar sedan flera år tillbaka med Barnfonden. Välgörenhetsalternativet finns på de flesta kort.

Fördelar med att ge bort företagspresenter

Företagsgåvor är en värdefull investering och flera fördelar kommer med att ge bort en gåva. Dina anställda är din viktigaste resurs där en passande present vid jul eller inför sommarledighet kommer att få dem att känna sig uppskattade. Med en gåva kan du även stärka relationen med kunder du arbetat med, och det ger även ett positivt avtryck hos dem som gör att de till och med kanske återkommer.

Så fungerar det med avdragsgilla företagspresenter

Gåvor som är avdragsgilla:

  • Julgåvor – julklappar till dina anställda är avdragsgilla så länge de inte överskrider 450 kronor inklusive moms.
  • Jubileumsgåva – firar företaget 25, 50 eller kanske till och med 100 år? Jubileumsgåvor till de anställda är skattefria så länge de inte överskrider 1350 kronor inklusive moms.
  • Minnesgåva – en gåva när en anställd ska sluta eller när man vill fira en kollega som varit på företaget i 20 år eller mer. Då är gåvan skattefri så länge den inte kostar mer än 15 000 kronor inklusive moms.
     

Så beställer du gåvokort hos Delicard

Hos Delicard beställer du enkelt dina gåvokort. Du väljer det gåvokort du vill ha, och kan sedan få din logga tryckt på den tillsammans med en fin hälsning om du önskar. Korten kan beställas i vanligt pappersformat eller som ett digitalt presentkort. Mottagaren får sedan sin gåva levererad till sitt närmaste utlämningsställe eller hem till dörren, allt beroende på om det är mat eller en hård produkt.

Vill du skicka ett gåvokort till någon utomlands? Inga problem, med Delicard Nordic Design kan du skicka presentkort till alla EU-länder samt Norge och Schweiz. Frakt med DHL ingår i priset för presentkortet.

 

Unlimited

Allt. Och lite till. Ca 100 val.

Pris från 360 kr

Gourmet

Fyllt av goda smaker. Ca 20 val.

Pris från 285 kr

Merry Xmas

Fint och gott för en juligare jul. Ca 25 val.

Pris från 295 kr

Inspiration

När budgeten är mindre. Ca 40 val.

Pris från 145 kr

Premium

Lite dyrare och lite finare

Pris från 690 kr

Nordic Design

Till kunder och vänner utomlands.

Pris från 675 kr


Beställ här


Kontakta vår kundtjänst

Har du frågor kring våra gåvokort och beställningar? Kontakta vår kundtjänst på kundservice@delicard.se eller 08-556 116 15.


Kundvagn

Din kundvagn är tom.