Ser sidan konstig ut? Prova att uppgradera din webbläsare.
Ladda ner Chrome här (https://www.google.se/chrome/browser/desktop/)
Ladda ner Internet Explorer här (https://www.microsoft.com/sv-se/download/internet-explorer.aspx)

Företagspresenter

Företagspresenter


Företagspresenter till anställda, medarbetare och kunder kring jul är en fin tradition. Allt fler passar också på att visa uppmuntran eller säga tack kring till exempel påsk och inför sommarledigheten. Och med Delicard gåvokort blir det enkelt. Du väljer bland våra olika gåvokort, ber oss trycka din logotyp och hälsning på eller ger bort dem som de är. Uppskattning som ska utanför landets gränser skickas med Nordic Design som fungerar i hela EU samt i Norge och Schweiz. Mottagaren väljer sedan själv sin gåva och hur de vill få den levererad; hem till dörren eller till närmaste utlämningsställe.

Present till dina anställda?

Vem vill ha vad? Med företagspresenter från Delicard behöver du inte fundera. På våra olika gåvokort hittar du allt från delikatesser, ljuslyktor och vinglas till skålar och kockknivar, det mesta från välkända leverantörer och varumärken. Och om mottagaren, trots utbudet, hellre vill ge gåvans värde vidare till välgörenhet går det utmärkt. Vi samarbetar sedan flera år tillbaka med Barnfonden och oavsett vilket gåvokort du väljer kan mottagaren välja att hjälpa dem.

 

Företagsgåvor för olika tillfällen

Delicard gåvokort är som sagt inte bara en perfekt julklapp. Många företag använder det året runt, till exempel som uppmuntran, i samband med säljtävlingar eller för att få möjliga kunder att till exempel provköra en ny bilmodell. Gåva, överraskning, julklapp, uppmuntran, tack, glad sommar, hej, bra jobbat eller kanske ett grattis – Delicard fungerar! Vissa gåvokort har mest mat, andra mest köksprodukter och åter andra har en bra blandning eller till och med hela vårt sortiment samlat på ett och samma kort. Läs mer om utbudet och beställ direkt på nätet eller kontakta vår kundtjänst på kundservice@delicard.se eller 08-556 116 15.

Beställ här

Kundvagn

Din kundvagn är tom.