Ser sidan konstig ut? Prova att uppgradera din webbläsare.
Ladda ner Chrome här (https://www.google.se/chrome/browser/desktop/)
Ladda ner Internet Explorer här (https://www.microsoft.com/sv-se/download/internet-explorer.aspx)

Bröllopspresenten som inte hamnar i ett skåp

Vad ska man ge i present till ett brudpar? Oavsett om de väljer att ha en mindre tillställning eller en stor bröllopsfest vill man som gäst ge något som de verkligen kommer att uppskatta, något som inte hamnar i ett skåp eller i en låda. Då är gåvokort från Delicard perfekt.

 

Så beställer du gåvokort hos Delicard

Hos Delicard beställer du enkelt dina gåvokort. Du väljer det gåvokort du vill ha, och om du önskar kan vi även hjälpa dig med att trycka en hälsning på kortet. Korten kan beställas i vanligt pappersformat eller som ett digitalt presentkort. Mottagaren väljer sedan själv sin gåva och får den levererad hem eller till närmaste utlämningsställe.

Vill du skicka gåvokortet utomlands? Inga problem, med Delicard Nordic Design kan mottagaren lösa in kortet i alla EU-länder samt Norge och Schweiz. Frakt av gåvan med DHL ingår i priset för presentkortet.

Tips på bra bröllopspresent

Vilket av våra gåvokort ska du välja? Våra gåvokort är fyllda med olika alternativ som delikatesser, köksprodukter och design från välkända varumärken som Le Creuset, Iittala, Brabantia, Ridderheims och Jamie Olivier.

Om brudparet gillar att äta god mat så kan ett gåvokort med fokus på härliga delikatesser vara ett bra alternativ. Vårt Delicard Gourmet innehåller bland annat delikatesser som najadlax, ost, hummer och hjortstek. Tror du istället att de skulle uppskatta något till hemmet har vi även kort som innehåller designprodukter och olika redskap, så som till exempel Delicard Premium.

 

Unlimited

Allt. Och lite till.

Pris från 360 kr

Helg

Väldigt snyggt och mycket gott.

Pris från 295 kr

Gourmet

Fyllt av goda smaker.

Pris från 275 kr

Inspiration

När budgeten är mindre.

Pris från 130 kr

Premium

Lite dyrare och lite finare

Pris från 690 kr

Nordic Design

Till kunder och vänner utomlands.

Pris från 675 kr


Beställ här


Kontakta vår kundtjänst

Har du frågor kring våra gåvokort och beställningar? Kontakta vår kundtjänst på kundservice@delicard.se eller 08-556 116 15.


SHOPPING CART

Shopping Cart is empty.