Ser sidan konstig ut? Prova att uppgradera din webbläsare.
Ladda ner Chrome här (https://www.google.se/chrome/browser/desktop/)
Ladda ner Internet Explorer här (https://www.microsoft.com/sv-se/download/internet-explorer.aspx)
X

Bröllopspresenten som inte hamnar i ett skåp

Vad ska man ge i present till ett brudpar? Oavsett om de väljer att ha en mindre tillställning eller en stor bröllopsfest vill man som gäst ge något som de verkligen kommer att uppskatta, något som inte hamnar i ett skåp eller i en låda. Då är gåvokort från Delicard perfekt.

 

Så beställer du gåvokort hos Delicard

Hos Delicard beställer du enkelt dina gåvokort. Du väljer det gåvokort du vill ha, och om du önskar kan vi även hjälpa dig med att trycka en hälsning på kortet. Korten kan beställas i vanligt pappersformat eller som ett digitalt presentkort. Mottagaren väljer sedan själv sin gåva och får den levererad hem eller till närmaste utlämningsställe.

Behöver gåvokortet skickas utomlands? Inga problem, med Delicard Unlimited Europe kan mottagaren lösa in kortet i de flesta länderna i Europa. Kontakta oss så berättar vi mer!

Tips på bra bröllopspresent

Vilket av våra gåvokort ska du välja? Våra gåvokort är fyllda med olika alternativ som delikatesser, köksprodukter, fritidsprylar och design från välkända varumärken som Le Creuset, Iittala, Bahco, Rörstrand och Skeppshult.

Om brudparet gillar att äta god mat så kan ett gåvokort med en delikatesskategori vara ett bra alternativ. Vårt Delicard Unlimited innehåller bland mycket annat najadlax, hummer och hjortstek. Tror du istället att de skulle uppskatta något till hemmet har vi även kort som innehåller designprodukter och olika redskap, så som till exempel Delicard Premium.

 

Beställ här


Kontakta vår kundtjänst

Har du frågor kring våra gåvokort och beställningar? Kontakta vår kundtjänst på kundservice@delicard.se eller 08-556 116 15.


ORDER GIFTCARDS

REDEEM YOUR GIFTCARD

SHOPPING CART

Shopping Cart is empty.