Ser sidan konstig ut? Prova att uppgradera din webbläsare.
Ladda ner Chrome här (https://www.google.se/chrome/browser/desktop/)
Ladda ner Internet Explorer här (https://www.microsoft.com/sv-se/download/internet-explorer.aspx)

Avtackningspresent som uppskattas

Att visa en kollega uppskattning när ett samarbete ska avslutas är självklart. Men det är inte alltid lätt att veta vad man ska ge som avtackningspresent. Med ett Delicard gåvokort blir det personligt samtidigt som mottagaren själv kan välja en fin present.

 

Så beställer du gåvokort hos Delicard

Hos Delicard beställer du enkelt dina gåvokort. Du väljer det gåvokort du vill ge bort till din kollega, och du kan även be om att få trycka en fin hälsning på kortet om du önskar. Gåvokorten kan beställas i vanligt pappersformat eller som ett digitalt presentkort. Mottagaren väljer sedan själv sin gåva och får den levererad till närmaste utlämningsställe eller hem.

Behöver gåvokortet skickas utomlands? Inga problem, med Delicard Nordic Design kan mottagaren lösa in kortet i alla EU-länder samt Norge och Schweiz. Frakt av gåvan med DHL ingår i priset för presentkortet.

Tips på bra avtackningspresenter

Det finns ett Delicard som passar alla eftersom de innehåller allt från delikatesser, köksprodukter och design till trädgårdsredskap och tidningsprenumerationer. Du behöver därför inte vara orolig över att ge bort en avtackningspresent som i slutändan inte kommer till användning.

De allra flesta tycker om god mat och vackra föremål. Inom kategorierna delikatesser och kök har vi därför valt ut både råvaror och designobjekt som mottagaren får välja fritt bland. Våra gåvokort innehåller olika utbud där vissa är inriktade på mat och andra mer på design. Tycker du det är svårt att välja kort rekommenderar vi dig att välj Delicard Unlimited som innehåller alla våra produkter. Mottagaren har där cirka 90 olika snygga och välsmakande alternativ.

Avtackningspresent är avdragsgill

En avtackningspresent till en kollega är enligt Skatteverket en gåva som är avdragsgill så länge värdet inte överskrider 15 000 kronor.

 

Unlimited

Allt. Och lite till. Ca 100 val.

Pris från 360 kr

Gourmet

Fyllt av goda smaker. Ca 20 val.

Pris från 285 kr

Merry Xmas

Fint och gott för en juligare jul. Ca 25 val.

Pris från 295 kr

Inspiration

När budgeten är mindre. Ca 40 val.

Pris från 145 kr

Premium

Lite dyrare och lite finare

Pris från 690 kr

Nordic Design

Till kunder och vänner utomlands.

Pris från 675 kr


Beställ här


Kontakta vår kundtjänst

Har du frågor kring våra gåvokort och beställningar? Kontakta vår kundtjänst på kundservice@delicard.se eller 08-556 116 15.


Kundvagn

Din kundvagn är tom.