Ser sidan konstig ut? Prova att uppgradera din webbläsare.
Ladda ner Chrome här (https://www.google.se/chrome/browser/desktop/)
Ladda ner Internet Explorer här (https://www.microsoft.com/sv-se/download/internet-explorer.aspx)
X

Avtackningspresent som uppskattas

Att visa en kollega uppskattning när ett samarbete ska avslutas är självklart. Men det är inte alltid lätt att veta vad man ska ge som avtackningspresent. Med ett Delicard gåvokort blir det personligt samtidigt som mottagaren själv kan välja en fin present.

 

Så beställer du gåvokort hos Delicard

Hos Delicard beställer du enkelt dina gåvokort. Du väljer det gåvokort du vill ge bort till din kollega, och du kan även be om att få trycka en fin hälsning på kortet om du önskar. Gåvokorten kan beställas i vanligt pappersformat eller som ett digitalt presentkort. Mottagaren väljer sedan själv sin gåva och får den levererad till närmaste utlämningsställe eller hem.

Behöver gåvokortet skickas utomlands? Inga problem, med Delicard Unlimited Europe kan mottagaren lösa in kortet i de flesta länderna i Europa. Kontakta oss så berättar vi mer!

Tips på bra avtackningspresenter

Det finns ett Delicard som passar alla eftersom de innehåller allt från delikatesser, köksprodukter och design till trädgårdsredskap och tidningsprenumerationer. Du behöver därför inte vara orolig över att ge bort en avtackningspresent som i slutändan inte kommer till användning.

De allra flesta tycker om god mat och vackra föremål. Inom kategorierna delikatesser och kök har vi därför valt ut både råvaror och designobjekt som mottagaren får välja fritt bland. Våra gåvokort innehåller olika utbud där vissa är inriktade på mat och andra mer på design. Tycker du det är svårt att välja kort rekommenderar vi dig att välj Delicard Unlimited som innehåller ett stort antal delikatesser och produkter. Mottagaren har där över 100 olika snygga och välsmakande alternativ.

Avtackningspresent är avdragsgill

En avtackningspresent till en kollega är enligt Skatteverket en gåva som är avdragsgill så länge värdet inte överskrider 15 000 kronor.

 

Beställ här


Kontakta vår kundtjänst

Har du frågor kring våra gåvokort och beställningar? Kontakta vår kundtjänst på kundservice@delicard.se eller 08-556 116 15.


ORDER GIFTCARDS

REDEEM YOUR GIFTCARD

SHOPPING CART

Shopping Cart is empty.