Ser sidan konstig ut? Prova att uppgradera din webbläsare.
Ladda ner Chrome här (https://www.google.se/chrome/browser/desktop/)
Ladda ner Internet Explorer här (https://www.microsoft.com/sv-se/download/internet-explorer.aspx)

Avtackningspresenter för alla tillfällen

Avtackningspresent


Att visa en kollega uppskattning när ett samarbete ska avslutas är självklart. Mindre självklart är med vad. Blommor och biocheckar i all ära men med ett Delicard gåvokort blir det mer personligt. Då får mottagaren nämligen själv välja sin gåva och det brukar vara uppskattat. Du väljer gåvokort och den som får kortet väljer i lugn och ro det han eller hon verkligen vill ha. Och det finns verkligen ett Delicard som passar alla eftersom de innehåller allt från delikatesser, köksprodukter och design till trädgårdsredskap och tidningsprenumerationer.

Möjligheten att själv välja sin avtackningspresent

De allra flesta tycker om god mat och vackra föremål. Inom kategorierna delikatesser och kök har vi därför valt ut både råvaror och designobjekt som mottagaren får välja fritt emellan. Plus lite annat smått och gott som chokladpraliner, charkuterier och rom. Och vill man inte ge bort ett gåvokort med enskilda produkter finns även Delicard Meny med en trerättersmiddag för två. Om du inte vill begränsa gåvan väljer du Delicard Unlimited, gärna med tre val. Här har vi samlat nästan alla våra produkter och lite till på ett och samma kort. Ett smakfullt paradis för den som får välja!

 

Uppskattad avtackningspresent

Med Delicard gåvokort behöver du inte vara orolig för att ge bort något som inte kommer till användning. Mottagaren väljer ju själv en favorit så du kan vara säker på att avskedspresenten blir uppskattad. Här kan du hitta alla våra gåvokort fyllda till bredden med lyxiga och praktiska avtackningspresenter. Vilket Delicard väljer du? Läs mer om utbudet och beställ dina gåvokort direkt på nätet eller kontakta vår kundtjänst på kundservice@delicard.se eller på 08-556 116 15. Beställ här

Beställ här

Kundvagn

Din kundvagn är tom.