Ser sidan konstig ut? Prova att uppgradera din webbläsare.
Ladda ner Chrome här (https://www.google.se/chrome/browser/desktop/)
Ladda ner Internet Explorer här (https://www.microsoft.com/sv-se/download/internet-explorer.aspx)

Rätt gåva i 50-årspresent

50-årspresent!

Alla födelsedagar är viktiga och värda att uppmärksammas, inte minst 50-årsdagen. De flesta vill ge en gåva som känns personlig och som jubilaren kommer att uppskatta, men det kan vara svårt att veta vad en sådan gåva är. Delicard gåvokort är den perfekta 50-årspresenten. Du väljer vilket kort du vill ge bort och mottagaren väljer sedan en eller flera gåvor, allt beroende på vilket Delicard du valt att ge. Gåvokortens innehåll är lyxiga presenter för alla smakar, allt handplockat från välkända leverantörer och varumärken.

Uppskattad och omtänksam present

Skulle jubilaren bo i ett annat europeiskt land är Delicard Scandinavian Choice (länk till delicard scandinavia) rätt gåvokort att ge bort. Med detta gåvokort kan mottagare i hela EU samt Norge och Schweiz få sin gåva hemlevererad. Och självklart har såväl designföremålen som delikatesserna en stark anknytning till Skandinavien. Här kan du se alla Delicards gåvokort som alltså alla är perfekta 50-årspresenter. Läs mer om vårt utbud och beställ dina gåvokort direkt på nätet eller kontakta vår kundtjänst på kundservice@delicard.se eller på 08-556 116 15.

 

Möjligheten att själv välja sin 50-årsgåva

Delicard är ett gåvokortkort med många möjligheter. Här hittar du designföremål, köksutrustning, professionella redskap, glas och porslin såväl som smakrika delikatesser. Det betyder att du kan ge bort tidlös design från till exempel Iittala och Le Creuset eller godsaker som hummer, chokladpraliner och salami. Många 50-årsfirare väljer att ha öppet hus eller en större fest i anslutning till födelsedagen. Då kan gåvokortet Delicard Unlimited vara ett bra att gratulera med. Unlimited har cirka 50 olika val varav många delikatesser passar bra i anslutning till födelsedagskalas och mottagningar. Vill man ge bort en festmåltid finns Delicard Meny. Här kan mottagaren själv sätta ihop en trerättersmeny för två personer genom att välja fritt mellan förrätter, varmrätter och efterrätter. Ett bra val till den som vill njuta god mat i sällskap av en speciell person.

Beställ här

Kundvagn

Din kundvagn är tom.