Ser sidan konstig ut? Prova att uppgradera din webbläsare.
Ladda ner Chrome här (https://www.google.se/chrome/browser/desktop/)
Ladda ner Internet Explorer här (https://www.microsoft.com/sv-se/download/internet-explorer.aspx)

Varumärken vi gillar!

Vi väljer bara leverantörer som vi själva tycker om. Ibland är det stora och välkända företag, andra gånger är det mindre producenter eller distributörer. Vi tycker helt enkelt om det de gör och hoppas att du tycker detsamma.

Le Creuset

Le Creuset

Hos Le Creuset står mat och vinupplevelsen i centrum. Le Creuset återspeglar sig i de franska lantköken, och våra traditioner går ända tillbaka till 1925. Genom åren har sortimentet expanderat och omfattar idag även stengods, stål samt aluminiumprodukter som säljs över hela världen.

Iittala

Iittala

Tidlös design sedan 1881. Det som började som ett glasbruk i Iittala i Finland har nu skapat mängder av bruksföremål som berikat människors vardag i flera generationer. Iittala tycker att föremål ska ha karaktär, de ska kunna kombineras och fylla flera funktioner, med en tidlös design som aldrig kommer kastas bort.

Sataké

Den japanska knivtraditionen växer sig allt starkare i de svenska köken och Satake är ett välkänt varumärke på den svenska marknaden. Alla Satakes köksknivar tillverkas i ett kvalitativt stål och en slipvinkel på 15 grader rekommenderas för optimal skärpa.

Höganäs

Höganäs

I över hundra år har bruksföremålen från Kullabygden och Höganäs Keramik skapat en vackrare och skönare vardag. Allt handlar om värme. Vår passion för det vackra och användbara. Brännugnarnas hetta. Stengodset och glasyren som både klarar och bevarar värme. Ännu idag står det klassiska Höganäs-kruset förebild för vårt arbete – keramik är till för att användas. Så använd det ofta. Ät på det. Drick ur det. Bjud på det. Njut av det. Ta på det. Det blir vackrast så.

Fiskars

Fiskars

Fiskars är ett ledande varumärke som erbjuder funktionella, användarvänliga och hållbara designlösningar för hela hemmet. Fiskars produkter utvecklas utifrån inspiration och drivkraft att få jobbet gjort på bästa och enklast möjliga sätt. Företaget grundades 1649 och är idag Finlands äldsta industriföretag. De har arbetat med redskap, saxar och stålbearbetning ända sedan starten för 360 år sedan.

Rörstrand

Rörstrand

I snart 300 år har Rörstrands varit synonymt med kvalitet och gott hantverk. Tallrikarna och serviserna från Rörstrand har gått i arv, blivit släktklenoder, klassiker, samlarobjekt och skrivit in sig i svensk designhistoria. Kanske för att vi alltid förstått att kvalitet inte bara handlar om att hålla och fungera över lång tid.

Falbygdens ost

Falbygdens ost

God ost är inget man stressar fram. Därför har Falbygdens ost vänt, passat, luktat och smakat ända sedan 1878. Idag är de dessutom en av Sveriges största importörer av utvalda ostdelikatesser och dessertost från hela världen.

Bahco

1886 föddes vårt berömda varumärke. Det är än i dag en symbol för kvalitet inom handverktyg och sågar.

Edblad

Edblad grundades på Singö 2006 i norra Roslagen av formgivarna Hans och Cathrine Edblad med en uttalad ambition att bygga ett ansvarsfullt etiskt företag med hållbara produkter och stötta olika hjälporganisationer för att kunna göra skillnad.
Hackman

Hackman

HACKMAN grundades 1790 och är Nordens mest uppskattade expert inom kok- och stekkärl samt bestickdesign. Våra produkter inspireras av kärleken till matlagning och utgångspunkten är ändamålsenlighet, hållbarhet och design. Vi arbetar ständigt för att du skall få uppleva gäldjen av att lyckas i ditt eget kök varje dag. Smaklig måltid.

Rosti Mepal

Rosti Mepal

Margrethe-skålen designades på uppdrag av Rosti 1954 på Sigvard Bernadotte och Acton Bjørns designstudio i Köpenhamn, och den har fått sitt namn efter den dåvarande kronprinsessan Margrethe av Danmark. Skålen har sålts i mer än 40 miljoner exemplar över hela världen.

Rosti Mepal

Silva

Silvas huvudsakliga verksamhet är inriktad på outdoor, sport och proffs. På alla dessa tre områden erbjuder de kvalitativa och användbara produkter som till exempel pannlampor, kompass, stegräknare, kikare och GPS:er. Företaget grundades 1933.

Rosti Mepal

Victorinox

Ända sedan företaget grundades för över 130 år sedan har fokus legat på traditioner, kvalitet och produktutveckling. Företagsfilosofin är att bra kärnvärden garanterar kontinuerlig tillväxt. Idag tillverkas, förutom de klassiska Swiss Army Knives, även klockor, väskor, plånböcker, dofter och kläder.

Rosti Mepal

Nicolas Vahé

Nicolas Vahé har ett förflutet som kock och chokladmakare. 2007 startade han eget och han älskar att blanda traditionella recept med moderna influenser. Han tillverkar idag allt ifrån kryddor, marmelad, pesto, olivolja, honung, risotto till choklad och mycket mer.

Rosti Mepal

Rosendahl

Rosendahl Copenhagen startade 1984 och har sedan dess varit känt för ren design till bra priser. En av tankarna är att tillverka produkter som kan har många användningsområden samtidigt som de genom snygg design kan förhöja vardagen, alltid i enlighet med skandinavisk designtradition.

Gense

Genses produkter har alltid kännetecknats av nyskapande design och är välkända för hög kvalitet i såväl form som funktion. Gense har sedan tidigt 1900-tal haft välkända formgivare knutna till sig.

Brabantia

Brabantia är ett holländskt företag som startade år 1919 i staden Aalst, ett traditionellt, familjeägt företag som från sin start drevs av ingenjörer och hantverkare. Brabantias ambition är enkel: att utveckla solida hushållsartiklar som bevarar sin skönhet och sitt användningsområde i upp till 20 år.

Reisenthel

I över 40 år har Reisenthel förenklat det dagliga livet för tusentals människor världen över genom att kombinera funktion, mångsidighet och snygg design. Produkterna designas i Tyskland och har bland annat tilldelats internationella Red Dot Design award och Design Plus Award.

Philips

Royal Philips i Nederländerna är ett diversifierat teknikföretag som har fokus på att förbättra människors liv genom meningsfulla innovationer inom områdena hälsovård, konsumentprodukter och belysning. 

Casall

I över 30 år har Casall skapat högkvalitativa träningskläder och träningsredskap. Alltid baserat på passion för kvalitét och design.

Urbanears

Urbanears är ett svenskt varumärke som är helt inriktade på att tillverka funktionella, väldesignade och kvalitativa hörlurar. De började tillverka hörlurar för att de tyckte det saknades en produkt som verkligen gav rätt feeling, vilket de vill få till genom mer genomtänkt design från start till mål. Alla Urbanears hörlurar har fått namn efter platser i Stockholm.


Kundvagn

Din kundvagn är tom.