Ser sidan konstig ut? Prova att uppgradera din webbläsare.
Ladda ner Chrome här (https://www.google.se/chrome/browser/desktop/)
Ladda ner Internet Explorer här (https://www.microsoft.com/sv-se/download/internet-explorer.aspx)

Varumärken vi gillar!

Vi väljer bara leverantörer som vi själva tycker om. Ibland är det stora och välkända företag, andra gånger är det mindre producenter eller distributörer. Vi tycker helt enkelt om det de gör och hoppas att du tycker detsamma.

Le Creuset

Le Creuset

Hos Le Creuset står mat och vinupplevelsen i centrum. Le Creuset återspeglar sig i de franska lantköken, och våra traditioner går ända tillbaka till 1925. Genom åren har sortimentet expanderat och omfattar idag även stengods, stål samt aluminiumprodukter som säljs över hela världen.

Iittala

Iittala

Tidlös design sedan 1881. Det som började som ett glasbruk i Iittala i Finland har nu skapat mängder av bruksföremål som berikat människors vardag i flera generationer. Iittala tycker att föremål ska ha karaktär, de ska kunna kombineras och fylla flera funktioner, med en tidlös design som aldrig kommer kastas bort.

Jamie Oliver

Jamie Oliver

Den kända kocken Jamie Oliver har skapat en kollektion med köksprodukter för hemmabruk. Han har själv handplockat alla produkter för att du ska kunna få hjälp i köket på ett smart, snyggt och effektivt sätt. Här finns allt från professionella köksknivar, vackra tallrikar, smarta potatispressar och alla andra köksaccessoarer du kan tänkas behöva.

Höganäs

Höganäs

I över hundra år har bruksföremålen från Kullabygden och Höganäs Keramik skapat en vackrare och skönare vardag. Allt handlar om värme. Vår passion för det vackra och användbara. Brännugnarnas hetta. Stengodset och glasyren som både klarar och bevarar värme. Ännu idag står det klassiska Höganäs-kruset förebild för vårt arbete – keramik är till för att användas. Så använd det ofta. Ät på det. Drick ur det. Bjud på det. Njut av det. Ta på det. Det blir vackrast så.

Fiskars

Fiskars

Fiskars är ett ledande varumärke som erbjuder funktionella, användarvänliga och hållbara designlösningar för hela hemmet. Fiskars produkter utvecklas utifrån inspiration och drivkraft att få jobbet gjort på bästa och enklast möjliga sätt. Företaget grundades 1649 och är idag Finlands äldsta industriföretag. De har arbetat med redskap, saxar och stålbearbetning ända sedan starten för 360 år sedan.

Rörstrand

Rörstrand

I snart 300 år har Rörstrands varit synonymt med kvalitet och gott hantverk. Tallrikarna och serviserna från Rörstrand har gått i arv, blivit släktklenoder, klassiker, samlarobjekt och skrivit in sig i svensk designhistoria. Kanske för att vi alltid förstått att kvalitet inte bara handlar om att hålla och fungera över lång tid.

Falbygdens ost

Falbygdens ost

God ost är inget man stressar fram. Därför har Falbygdens ost vänt, passat, luktat och smakat ända sedan 1878. Idag är de dessutom en av Sveriges största importörer av utvalda ostdelikatesser och dessertost från hela världen.

Ridderheims

Ridderheims

I maj 1987 startades Ridderheims Delikatesser, hemma i köket hos Christer Ridderheim. Han gjorde allting helt själv och stod bland annat med cyklop och skalade vitlök för hand. Året därpå anslöt hans goda vän Peter Grönvall, som också drevs av gränslös matglädje och jakten på nya smaksensationer. Samma saker driver företaget än idag – och så kommer det alltid vara.

Joseph Joseph

Joseph Joseph

Joseph Joseph har specialiserat sig i dagens köksartiklar och idag är Joseph Joseph internationellt erkänt för att producera några av de mest eleganta och tekniskt innovativa produkter tillgängliga och har blivit ett av de snabbast växande företagen i den globala hushållsproduktsmarknaden.

Hackman

Hackman

HACKMAN grundades 1790 och är Nordens mest uppskattade expert inom kok- och stekkärl samt bestickdesign. Våra produkter inspireras av kärleken till matlagning och utgångspunkten är ändamålsenlighet, hållbarhet och design. Vi arbetar ständigt för att du skall få uppleva gäldjen av att lyckas i ditt eget kök varje dag. Smaklig måltid.

Rosti Mepal

Rosti Mepal

Margrethe-skålen designades på uppdrag av Rosti 1954 på Sigvard Bernadotte och Acton Bjørns designstudio i Köpenhamn, och den har fått sitt namn efter den dåvarande kronprinsessan Margrethe av Danmark. Skålen har sålts i mer än 40 miljoner exemplar över hela världen.

Rosti Mepal

Silva

Silvas huvudsakliga verksamhet är inriktad på outdoor, sport och proffs. På alla dessa tre områden erbjuder de kvalitativa och användbara produkter som till exempel pannlampor, kompass, stegräknare, kikare och GPS:er. Företaget grundades 1933.

Rosti Mepal

Victorinox

Ända sedan företaget grundades för över 130 år sedan har fokus legat på traditioner, kvalitet och produktutveckling. Företagsfilosofin är att bra kärnvärden garanterar kontinuerlig tillväxt. Idag tillverkas, förutom de klassiska Swiss Army Knives, även klockor, väskor, plånböcker, dofter och kläder.

Rosti Mepal

Nicolas Vahé

Nicolas Vahé har ett förflutet som kock och chokladmakare. 2007 startade han eget och han älskar att blanda traditionella recept med moderna influenser. Han tillverkar idag allt ifrån kryddor, marmelad, pesto, olivolja, honung, risotto till choklad och mycket mer.

Rosti Mepal

Rosendahl

Rosendahl Copenhagen startade 1984 och har sedan dess varit känt för ren design till bra priser. En av tankarna är att tillverka produkter som kan har många användningsområden samtidigt som de genom snygg design kan förhöja vardagen, alltid i enlighet med skandinavisk designtradition.

Rosti Mepal

Herstal

En liten butik som sålde halogenbelysning blev startskottet till en fantastisk historia om elegant design och familjeföretagande som växte sig långt utanför Danmarks gränser. Grundarna, Lotte och Martin Herstal, startade verksamheten 1988 i en ort som heter just Herstal. Idag har företaget cirka 50 medarbetare och tillverkar bland annat lyktor, porslin, glas och ljusstakar.


Kundvagn

Din kundvagn är tom.