Ser sidan konstig ut? Prova att uppgradera din webbläsare.
Ladda ner Chrome här (https://www.google.se/chrome/browser/desktop/)
Ladda ner Internet Explorer här (https://www.microsoft.com/sv-se/download/internet-explorer.aspx)
X

Välgörenhet är alltid ett bra val.

Delicard hjälper Barnfonden att hjälpa!

På nästan alla Delicards gåvokort finns Barnfonden som ett val. Det betyder att den som får ett gåvokort kan välja att skänka sin gåva vidare och därigenom hjälpa Barnfonden att hjälpa. Samarbetet har pågått sedan 2010 och varje år öronmärks pengar till speciella projekt. Så har vi till exempel, genom våra kunder, kunnat bidra till att barn i Gambia har fått leksaker, att familjer i Kambodja har fått fruktträd och att barn i Etiopien har fått skolböcker.

Barnfonden är en politiskt och religiöst obunden insamlingsstiftelse som har funnits sedan 1991 och som ingår i det globala nätverket ChildFund Alliance. Barnfondens huvudkontor ligger i Malmö och självklart har de ett 90-konto som kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll. 

Från Barnfondens hemsida:

Barnfondens vision är en värld där varje barn har möjlighet att utvecklas på sina egna villkor – en värld där barnen är med och skapar en bättre framtid. Vi vill skapa en bättre framtid både för det enskilda barnet och för det omgivande samhället.

I allt Barnfondens arbete står barnen i fokus. Det innebär att alla insatser fokuserar på att förbättra barns förutsättningar att utvecklas till friska, trygga, välutbildade och självständiga individer för att de ska kunna växa upp och bidra till att utveckla sina samhällen.

Beställ

KÖP GÅVOKORT

LÖS IN GÅVOKORT

Kundvagn

Din kundvagn är tom.