Ser sidan konstig ut? Prova att uppgradera din webbläsare.
Ladda ner Chrome här (https://www.google.se/chrome/browser/desktop/)
Ladda ner Internet Explorer här (https://www.microsoft.com/sv-se/download/internet-explorer.aspx)
X

Så här fungerar Delicard

Delicard gåvokort finns i olika prisklasser och med olika innehåll. Du hittar allt från köksprodukter, design, fritidsartiklar, teknikprylar, prenumerationer, välgörenhet och delikatesser. På två av korten kan du dessutom välja om du vill att mottagaren ska få välja en eller flera produkter. Om du vill ha en logotyp eller en hälsning tryckt på kortet ordnar vi det, vill du hellre skriva något själv går det också bra. 
 
Förutom de gåvokort som presenteras här på webben har vi också ett alternativ för dig som har en tajtare budget. Vi berättar gärna mer!
 

Gåvokort till utlandet?

Om du vill skicka Delicard utomlands kan vi erbjuda Delicard Unlimited Europe. Det fungerar för mottagare i de flesta länderna i Europa. Kontakta oss för mer information!

Välj leveranssätt

Papperskort

Vi skickar korten med tillhörande presentkuvert till dig eller så ger du oss mottagarnas adresser så skickar vi korten direkt till dem, det senare kallar vi ”Presentservice”. Kort utan logotryck levereras på 3 arbetsdagar, med tryck tar det 3 arbetsdagar efter godkänt korrektur. Presentservice ordnar vi med samma leveranstider som ovan men vid större beställningar kan vi behöva en dag extra. Fråga oss!

E-post

Mejla gåvokort till dina mottagare och bestäm själv exakt när de ska komma fram. Ladda enkelt upp bild eller logotyp och skriv också in en hälsning.

 

Mottagaren väljer gåva

Den som får ett gåvokort går in på vår hemsida och väljer både produkt och leveransdag. Och vill man hellre glädja någon annan än sig själv kan man alltid skänka gåvans värde vidare till Barnfonden.

Leveransalternativ - produkten avgör

Paketen levereras med tjänsten MyPack Collect till närmaste utlämningsställe eller med MyPackHome till ytterdörren eller till annan valfri bostadsadress om det är en kylvara. Hemleveranserna aviseras inte, MyPack Collect aviseras via sms. För leveranser utanför Sverige (gäller bara Delicard Unlimited Europe) sker transporten med MyPack Collect i samarbete med den lokala posttransportören.

Skatteregler och fraktkostnader

Julgåvor till anställda som kostar högst 500 kronor (inkl moms) är skattefria enligt Skatteverket. Den klimatkompenserade gåvofrakten på 79 kr/kort som vi redovisar separat ingår inte i gåvans värde och är därmed inte heller skattepliktig. (Höjd skattegränsen fr o m 2021)

Om du beställer fem kort eller färre levereras de till dig med vanligt post och portot är 25 kronor (exkl moms). Vid fler än fem kort kommer de med Posten Företagspaket och ska kvitteras, kostnaden för Företagspaketet är 84 kronor (exkl moms).


KÖP GÅVOKORT

LÖS IN GÅVOKORT

Kundvagn

Din kundvagn är tom.