Ser sidan konstig ut? Prova att uppgradera din webbläsare.
Ladda ner Chrome här (https://www.google.se/chrome/browser/desktop/)
Ladda ner Internet Explorer här (https://www.microsoft.com/sv-se/download/internet-explorer.aspx)

Hur används Delicard?

Delicard gåvokort är en julklapp, en sommarpresent, en belöning och ett utmärkt verktyg för incentive. Med 30 år i branschen och en kundnöjdhet på hela 97%* vågar vi påstå att det är en mycket omtyckt present. Gåvokorten finns i flera olika varianter och den som får gåvan har oftast mellan 20 och ända upp till 60 produkter och delikatesser att välja bland. Här nedan ser du exempel hur gåvokorten används av våra kunder. 

*Kundundersökningar 2016-2018 genomförda av det externa företaget Ramböll.

Landstinget Blekinge

”Delicards slogan ”Enkelt att ge. Härligt att få.” stämmer utmärkt. Det var en uppskattad julklapp hos oss då man själv fick möjlighet att välja en gåva samt att det även fanns ett alternativ att skänka pengar till välgörande ändamål. Bra bemötande och snabb service. Kan verkligen rekommendera Delicard.”

Paula Rutzell
Stabsassistent
Blekingesjukhuset, KirurgklinikenVattenfall

”Jag använder Delicard eftersom Vattenfall bara har goda erfarenheter av dem under de år vi har varit kund hos dem. De ger snabb hjälp, ett trevligt bemötande och gåvokorten levererade till våra kunder i tid. De är bra på att följa upp och säkerställa att vi upplever en smidig och hög servicenivå – för mig är Delicard ett säkert kort”

Ann Grahn
Executive Assistant
Vattenfall ABEuropean Spallation Source ERIC

“Den kompletta gåvan från min arbetsgivare – möter mina förväntningar med ett utbud som är både generöst, varierande och träffsäkert!"

Jörgen Larsson
Senior Logistics Officer
European Spallation Source ERICGrönlunds Yrkesutbildningar AB

”Med Delicard har vi större möjlighet att ge vår personal något de faktiskt tycker om då utbudet av deras gåvor är stort!”

Ida Lantz
HR chef
Grönlunds Yrkesutbildningar ABAndritz AB

”Bra utbud och bra service.”

Hanna Forslund
Office Assistant
Andritz ABSynskadades Riksförbund

”Alla blev nöjda då det fanns mycket att välja bland, även välgörenhet vilket vi tycker är viktigt. Servicen var snabb och suverän, inte helt oviktigt i stressiga jultider. Ett annat plus är att det är enkelt att lösa in kortet och att man kan få gåvan till sitt närmaste utlämningsställe.”

Jana Malm
Personaladministratör
Synskadades Riksförbund

Kundvagn

Din kundvagn är tom.