Ser sidan konstig ut? Prova att uppgradera din webbläsare.
Ladda ner Chrome här (https://www.google.se/chrome/browser/desktop/)
Ladda ner Internet Explorer här (https://www.microsoft.com/sv-se/download/internet-explorer.aspx)

Vi är rädda om smakerna. Var det du också!

Mums!Hållbarhetsinformation

De flesta delikatesser har varit frysta och kan tina upp under transporten. De ska inte frysas om (rom är dock ett undantag). Hållbarheten i kylskåp varierar och nedan ser du hur länge du kan förvara din produkt i oöppnad respektive öppnad förpackning.
 

Produkt

Hållbarhet oöppnad förpackning

Hållbarhet öppnad förpackning

Ankbröst 3 dagar bör konsumeras
Ankconfit 3 dagar 1 dag
Blinier 3 dagar bör konsumeras
Chililax, enbärslax 5 dagar bör konsumeras
Olivoljor se förpackning se förpackning
Chokladfondue se förpackning 2 veckor
Delikatessmarmelad se förpackning se förpackning
Fjällröding 2 dagar bör konsumeras
Hjortstek 5 dagar bör konsumeras
Hummer 3 dagar bör konsumeras
Kallrökt lammstek 14 dagar 5 dagar
Kammusslor 2 dagar bör konsumeras
Lamminnerfilé 5 dagar bör konsumeras
Lammracks 5 dagar bör konsumeras
Lax (rökt/gravad) 14 dagar 5 dagar
Macarones 6 dagar bör konsumeras dagar
Ostar se förpackning se förpackning
Parmesan- & basilikasalt se förpackning se förpackning
Rom 3 dagar bör konsumeras
Serranoskinka se förpackning se förpackning
Sill se förpackning se förpackning
Svamprisotto se förpackning se förpackning
Torskrygg (MSC*) 2 dagar bör konsumeras
Vannameieräkor (ASC**) 1 dagar bör konsumeras

* Marine Stewardship Council är en miljöstandard för ett välskött och uthålligt fiske.

** Aquaculture Stewardship Council är en global hållbarhetsmärkning för odlade fisk- och skaldjursprodukter.




Kundvagn

Din kundvagn är tom.