Ser sidan konstig ut? Prova att uppgradera din webbläsare.
Ladda ner Chrome här (https://www.google.se/chrome/browser/desktop/)
Ladda ner Internet Explorer här (https://www.microsoft.com/sv-se/download/internet-explorer.aspx)

Hållbarhetsinformation

De flesta delikatesser har varit frysta och kan tina upp under transporten. De ska inte frysas om (rom är dock ett undantag). Hållbarheten i kylskåp varierar och nedan ser du hur länge du kan förvara din produkt i oöppnad respektive öppnad förpackning.

Produkt

Hållbarhet oöppnad förpackning

Hållbarhet öppnad förpackning

Ankbröst 3 dagar bör konsumeras
Ankconfit 3 dagar 1 dag
Blinier 3 dagar bör konsumeras
Chililax, enbärslax 5 dagar bör konsumeras
Olivoljor se förpackning se förpackning
Chokladfondant 3 dagar bör konsumeras
Chokladfondue se förpackning 2 veckor
Delikatessmarmelad se förpackning se förpackning
Fjällröding 2 dagar bör konsumeras
Hjortstek 5 dagar bör konsumeras
Hummer 3 dagar bör konsumeras
Kallrökt lammstek 14 dagar 5 dagar
Kammusslor 2 dagar bör konsumeras
Lamminnerfilé 5 dagar bör konsumeras
Lammracks 5 dagar bör konsumeras
Lax (rökt/gravad) 14 dagar 5 dagar
Macarones 6 dagar bör konsumeras dagar
Ostar se förpackning se förpackning
Rom 3 dagar bör konsumeras
Serranoskinka se förpackning se förpackning
Sill se förpackning se förpackning
Smaksatta salter se förpackning se förpackning
Svamprisotto se förpackning se förpackning
Torskrygg (MSC*) 2 dagar bör konsumeras
Vannameieräkor (ASC**) 1 dagar bör konsumeras

* Marine Stewardship Council är en miljöstandard för ett välskött och uthålligt fiske.

** Aquaculture Stewardship Council är en global hållbarhetsmärkning för odlade fisk- och skaldjursprodukter.




Kundvagn

Din kundvagn är tom.