Ser sidan konstig ut? Prova att uppgradera din webbläsare.
Ladda ner Chrome här (https://www.google.se/chrome/browser/desktop/)
Ladda ner Internet Explorer här (https://www.microsoft.com/sv-se/download/internet-explorer.aspx)

Extratjänster

Vi har många tjänster som gör dina Delicard lite mer personliga. Eller enklare att hantera. Det handlar om allt från tryck och distribution till att skapa ett helt eget kort. Läs mer eller ring oss så berättar vi mer!

Färdiga tryck

Välj ett av de motiv som vi redan har formgivit. Finns för olika tillfällen och ger dig gott om plats att också skriva en egen hälsning. Kostnaden är bara 5 kr per kort och leveranstiden är 3 dagar.

Startkostnad: 0 kronor

Kostnad per kort: 5 kronor

Eget tryck

Vill du ha din logotyp eller annan bild tryckt på korten och kanske också en hälsning? Inga problem! Beställer du via vår hemsida laddar du upp logga och text där, beställer du via telefonen ber vi dig mejla in materialet. Du får alltid ett korrektur som ska godkännas innan korten trycks. Leveranstiden är 3 dagar efter godkänt korrektur.

Startkostnad: 495 kronor

Kostnad per kort: 8 kronor

Eget kort

Vill du ha ett kort som inte finns? Då kan du skapa ditt eget. Bestäm både kortnamn, design och innehåll (du väljer då produkter ur vårt sortiment). Minsta upplaga för helt egna kort är 500 exemplar.

Kostnad: Kontakta oss!

Presentservice

Vi kuverterar, adresserar och postar dina gåvokort direkt till mottagarna. Bra för dig som har bråttom eller som vill slippa hantering av korten. Vi vill gärna ha dina adresser i en Excel-fil.

Kostnad per kort: 40 kronor

Har du några frågor? Kontakta oss!

E-post: kundservice@delicard.se

Tel: 08-556 116 15

Kundvagn

Din kundvagn är tom.