Ser sidan konstig ut? Prova att uppgradera din webbläsare.
Ladda ner Chrome här (https://www.google.se/chrome/browser/desktop/)
Ladda ner Internet Explorer här (https://www.microsoft.com/sv-se/download/internet-explorer.aspx)
X

Extratjänster

Vi har många tjänster som gör dina Delicard lite mer personliga. Eller enklare att hantera. Det handlar om allt från tryck och distribution till att skapa ett helt eget kort. Läs här eller ring oss så berättar vi mer!

 

Färdiga tryck

Välj ett av de motiv som vi redan har formgivit. Finns för olika tillfällen och ger dig gott om plats att också skriva en egen hälsning. Kostnaden är bara 5 kr per kort.

Startkostnad: 0 kronor
Kostnad per kort: 5 kronor

Eget tryck

Vill du ha din logotyp eller annan bild tryckt på korten och kanske också en hälsning? Inga problem! Beställer du via vår hemsida laddar du upp logga och text där, beställer du via telefonen ber vi dig mejla in materialet. Du får alltid ett korrektur som ska godkännas innan korten trycks.

Startkostnad: 495 kronor
Kostnad per kort: 8 kronor

logotryck-2-2.jpg

Eget kort

Vill du ha ett kort som inte finns? Då kan du skapa ditt eget. Bestäm både kortnamn, design och innehåll (du väljer då produkter ur vårt sortiment). Minsta upplaga för helt egna kort är 500 exemplar.

Kostnad: Kontakta oss!

Presentservice 

Vi kuverterar, adresserar och postar dina gåvokort direkt till mottagarna. Bra för dig som har bråttom eller som vill slippa hantering av korten. Vi vill gärna ha dina adresser i en Excel-fil.

Kostnad per kort: 40 kronor

Kuvert med tryck


Du väljer om vi ska skicka med kuvert till dina gåvokort. Standardkuvertet är off-white med en liten Delicardlogotyp på baksidan. Om du hellre vill ha ett kuvert i tjockare premiumpapper och i annan färg finns det olika alternativ. Ett rött med texten ”God Jul & Gott Nytt År” i silverfolierat tryck. Ett annat är ljusblått med texten ”Tack!” i silverfolierat tryck. Till sommaren tar vi fram ett grönt kuvert med texten "Glad Sommar!" Kuverten med tryck kostar 9 kr/styck.

 

Kuvertering


Har du ont om tid? Vi kan kuvertera alla dina kort om du vill. Tjänsten ingår alltid om du väljer ”Presentservice” men du kan välja det som tillval även när vi levererar alla kort till dig. Vi klistrar normalt igen kuverten. Kuvertering kostar 5 kr/kort.
 

Digitala gåvokort

 
Vill du skicka dina gåvokort som mejl? Inga problem! Det kostar inte mer och korten kan vara framme om fem minuter. Läs mer här!
 
 

Har du några frågor? Kontakta oss!

 

E-post: kundservice@delicard.se

Tel: 08-556 116 15

 

 

 

KÖP GÅVOKORT

LÖS IN GÅVOKORT

Kundvagn

Din kundvagn är tom.