Ser sidan konstig ut? Prova att uppgradera din webbläsare.
Ladda ner Chrome här (https://www.google.se/chrome/browser/desktop/)
Ladda ner Internet Explorer här (https://www.microsoft.com/sv-se/download/internet-explorer.aspx)
X

Coronagåvan höjs till 2 000 kronor och gäller året ut. Läs mer här!

Passa på att sommarpeppa dina anställda! Just nu bjuder vi på tryck av hälsning, kuvertering och porto hem till mottagarnas brevlådor när du beställer minst 15 papperskort.

Använd kampanjkod ”Sommar” före den 30 juni!

Vill du ha ett kort för hela Coronabeloppet 2 000 kronor? 
Kontakta oss så hjälper vi dig!


Ett gåvokort för allt du vill säga!

Vi vet inte vad du vill ha sagt, men vi vet att ett Delicard är ett perfekt sätt att säga det på. Du väljer gåvokort och mottagaren väljer sedan själv sin gåva. Korten innehåller massor av snyggt, praktiskt, användbart och gott och passar lika bra till ett Tack, Glad påsk, Heja dig, Grattis eller God jul!


 • Sense

  Till alla som gillar sitt hem
  Modern design och inredning
  Ca 35 val

  Pris 295 kr - 665 kr

 • Klicka för att se alternativ framsida, valet gör du längre fram.

  Unlimited

  För dem som älskar valfrihet
  Delikatesser, kök, design, fritid och mycket mer
  Över 100 val!

  Pris 360 kr - 850 kr

 • Premium

  När du vill ge bort det bästa
  Välkända klassiker
  10 exklusiva val

  Pris 690 kr

Offertförfrågan


VALFRIHET

Beställ dina presentkort online eller ring oss och beställ. Mottagaren väljer sedan själv sin gåva och får därför något som han eller hon verkligen vill ha.

Finns din mottagare i ett annat land? Läs mer här!

 


ENKELHET

Delicard är presentkortet som är enkelt att beställa, hantera och distribuera. Den som får ett kort väljer både gåva och leveransdag själv.


TRYGGHET

Det går utmärkt att returnera gåvokort inom giltighetstiden och få dem krediterade. Köper du för många är det alltså inget som helst problem.

Gåvokort för alla smaker och tillfällen!

Ett gåvokort från Delicard är utmärkt för dig som vill ge bort någonting personligt men ändå låta mottagaren själv välja sin gåva. Med ett Delicard kan du ge bort fina presenter som delikatesser, design och köksredskap. Utbudet är brett och det finns något för alla smaker och tillfällen.

Köp Gåvokort

Du väljer prisklass och hur många val som ska ingå, allt enkelt och smidigt online. När mottagaren löst in sitt kort levererar vi gåvorna tryggt och säkert hem till ytterdörren. Eller till närmaste utlämningsställe om det inte är kylvaror.

Delicard – gåvor för alla smaker

På Delicard kan du välja bland många olika gåvokort fyllda till bredden med läckra delikatesser som till exempel hummer och hjortstek, men även design och köksredskap från varumärken som Iittala och Le Creuset. Är du osäker på vad mottagaren gillar kan du alltid välja Delicard Unlimited – gåvokortet med störst utbud där du hittar allt och lite till. 

Gåvor utanför Sverige

Har du kunder, medarbetare eller vänner utanför Sverige? Inga problem! Med Delicard Unlimited Europe kan du ge bort fina gåvor till mottagare bosatta i de flesta länderna i Europa. Gåvomottagaren får välja bland en stor mängd produkter inom olika kategorier. Kontakta oss så hjälper vi dig.

Ett gåvokort är alltså perfekt för dig som vill ge någonting personligt men samtidigt ge mottagaren möjlighet att själv välja efter tycke och smak. Det är ett smidigt val då du enkelt beställer det online.

Vill du ha hjälp eller önskar du mer information? Hör av dig till oss på kundservice@delicard.se eller ring oss på 08-556 116 15 så berättar vi mer!

Kundvagn

Din kundvagn är tom.